Dynamics 365 Customer Service

Hoe win je eigenlijk klanten voor het leven? In het kort, je moet je klanten consistente en gepersonaliseerde ondersteuning bieden. Dynamics 365 for Customer Service creëert een uitzonderlijke en naadloze ervaring over verschillende kanalen voor je klanten voor, tijdens en na de aankoop. Lees verder om meer te halen uit deze alles-in-één, AI-gedreven oplossing.

Word Customer Obsessed

Op dit kritieke digitale keerpunt zijn nieuwe klantgewoonten ontstaan en wat zeker is, is dat er geen weg terug is. Eén ervaring kan de hele perceptie van jouw merk door een klant veranderen. Het is 5 keer duurder om een nieuwe klant te krijgen dan om een bestaande klant te behouden. Biedt jij een uitzonderlijke klantervaring?

Waarom je zou moeten investeren

Klanten verwachten tegenwoordig dat ze op elk moment op hun wenken worden bediend. Zonder je klanten echt te begrijpen, is het bijna onmogelijk om hun torenhoge verwachtingen te overtreffen op de momenten die ertoe doen. Dynamics 365 for Customer Service biedt je het juiste gereedschap om moeiteloos de vruchten te plukken van deze voordelen:

Versterk je merk: Uitzonderlijke ervaringen zorgen ervoor dat je klanten terug blijven komen voor meer en verliefd worden op je merk.

Win tijd en win klanten voor het leven: Breng cases moeiteloos bij de juiste medewerker en los deze cases op in een recordtempo.

Eenvoudige start: Met een eenvoudig implementatieproces beschik je in een mum van tijd over een bijgewerkt systeem.

USP’s

Hoe kunnen je medewerkers uitzonderlijke diensten leveren? Word persoonlijk. Maak gebruik van klantgegevens in je klantinteracties en wees daar waar je klant je nodig heeft. Geef de juiste tools aan de juiste medewerker, zodat deze een overzicht heeft van alle vragen van klanten, variërend van productvragen, klachten tot support cases.

Wees de eerste

Lever geweldige diensten via Internet of Things (IoT) om incidenten op te lossen voordat je klant er ook maar erg in heeft.

Productiviteit

Begrijp wat je klant in realtime voelt en gebruik AI-gestuurde suggesties voor de volgende beste interactie.

Kanalen

Zorg voor meer betrokkenheid met slimme omnichannelmogelijkheden zoals live chatondersteuning, virtuele chatbot, voice channel, digitale berichtgeving en meer.

Eigen kracht

Klanten helpen die zelfstandig naar oplossingen zoeken door hen de juiste hulpmiddelen aan te reiken om dat te doen.

Blijf op de hoogte!