Microsoft Dynamics 365 Sales

Met Dynamics 365 for Sales krijgt je team een 360-graden beeld van vitale bedrijfsontwikkelingsprocessen. Begin slimmer te verkopen met deze toonaangevende op inzichten gebaseerde, collaboratieve oplossing voor sales engagement om sterke relaties met klanten op te bouwen, zich onmiddellijk aan veranderingen aan te passen en sneller deals te sluiten.

Heroverweeg de manier waarop je verkoopt

Onze bedrijfswereld en het technologielandschap evolueren voortdurend en veranderen de manier waarop we verkopen. Vandaag de dag is het vermogen van je verkoopteam om bij te blijven met de toptrends een doorslaggevende factor die je niet mag missen. Dus, stop met complexiteit en zorg voor een eenvoudige setup die een succesvolle implementatie en gebruiksgemak ondersteunt.

Waarom je zou moeten investeren

Tegenwoordig is je verkoopsteam te veel gefocust op tijdrovende taken in plaats van zich te engageren met je klant. Dynamics 365 for Sales beheert de verantwoordelijkheden die jouw verkopers op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis uitvoeren. Deze oplossing heeft alles wat je nodig hebt om slimmer te verkopen en sterke relaties te vormen.

Slimmer verkopen: relatiegegevens en AI-gestuurde inzichten stellen je in staat om snel goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Verhoog je verkoopproductiviteit: Richt je op het ideale klantprofiel, word erkend als een vertrouwde adviseur en verhoog de prestaties van jouw verkopers.

Verbeter je verkoopconversie: Omarm de nieuwste trends om verkopers mondiger te maken en richt je vanaf het begin van het verkooptraject op de juiste mensen.

Win tijd: Moderniseer je verkoopteam om af te stappen van wat vandaag niet werkt en verhoog de klanttevredenheid door een kortere responstijd.

Eenvoudige start: Met een eenvoudig implementatieproces beschik je in een mum van tijd over een bijgewerkt systeem.

USP’s

Kopers nemen de leiding en het verschil wordt gemaakt door hoe goed je reageert. Dynamics 365 for Sales is de slimme oplossing om je te helpen new business binnen te halen.

Verbonden

Dankzij relatiegegevens en AI-gebaseerde inzichten kun je snel goed geïnformeerde beslissingen nemen.

Verhogen

Stroomlijn je verkoopcycli naadloos met AI-gestuurde suggesties voor de volgende beste acties voor je verkoopteam.

Converteren

Verbeter je verkoopconversie: Omarm de nieuwste trends om verkopers mondiger te maken en richt je vanaf het begin van het verkooptraject op de juiste mensen.

Verrijken

Gebruik feedback om gesprekken te verrijken: Krijg tijdens je gesprekken met de klant realtime inzichten over klantemotie, concurrentie, sentiment en prioriteiten.

Budgetraming: wat kan je voor jouw bedrijf verwachten?

Onze taak is het vereenvoudigen van je reis naar de top, door een soepelere beklimming naar nieuwe hoogtes te garanderen. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt voor jou om moeiteloos een geautomatiseerde budgetraming te verkrijgen. Vul gewoon onze vragenlijst in met de gegevens en vereisten van je bedrijf. Ons systeem genereert onmiddellijk een op maat gemaakte schatting, die automatisch rechtstreeks naar je inbox wordt verzonden. Geen ingewikkelde stappen - gewoon een duidelijke weg naar de oplossingen die je nodig hebt. Ben je klaar om je op maat gemaakte schatting gemakkelijk te ontvangen?