Baettr

Baettr (voorheen bekend als Global Castings) had behoefte aan meer flexibiliteit en meer begrip voor hun manier van werken in vergelijking met hun vorige AX-provider.


Aan de slag met de juiste Dynamics AX-partner

Baettr vormt artikelen voor de windturbine-industrie. Ze hebben ongeveer 1.200 mensen in dienst in hun fabrieken over de hele wereld. Met een vast team van consultants van 9altitudes beschikt Baettr over consultants die hen kennen en die kunnen helpen bij de ontwikkeling van het bedrijf. In de samenwerking krijgt het bedrijf de sparring en flexibiliteit die hun vorige leverancier niet bood.

De consultants hebben de fabrieken van Baettr over de hele wereld bezocht, en hebben van daaruit een internationaal perspectief op verdere ontwikkeling.

Resultaten

Bij 9altitudes heeft Baettr de waarde gezien van de agile manier van werken en het ervaren consulting team dat voor Baettr werd samengesteld.

Een flexibele leverancier die er is wanneer nodig

Baettr kreeg de aandacht die ze nodig hadden van een partner.

Een solide team dat de business kent

Een nauwe samenwerking biedt de mogelijkheid om - samen - de juiste oplossingen ter ondersteuning van het bedrijf te creëren.

Succesvolle uitvoering van projecten

Baettr heeft grote projecten op een eenvoudige manier geïmplementeerd, en is toch in staat geweest om deadlines en doelen te halen.

"Het consulting team is betrokken geweest bij de implementatie van nieuwe onderdelen in AX, zowel lokaal in Denemarken, maar ook in het buitenland. Zo zijn ze bijvoorbeeld met ons meegereisd naar China wanneer dat nodig was. Op deze manier hebben we samen gezorgd voor een uniforme implementatie van AX op mondiaal niveau."

De behoefte aan een flexibele partner

De onboarding bij 9altitudes verliep vlot. Vandaag heeft Baettr een goede werkrelatie met een vast team van 9altitudes-consultants die het bedrijf kennen. Het biedt hen de mogelijkheid om samen de juiste oplossingen te creëren om het bedrijf te ondersteunen.

De hoge kennis van de consultants over Baettr als organisatie is belangrijk voor de samenwerking. Dit maakt het voor Baettr makkelijker om ervoor te zorgen dat de workflows gestroomlijnd zijn over hun locaties wereldwijd.

Uniforme werkprocessen binnen de organisatie zijn belangrijk voor Baettr, omdat ze door hun ontwikkeling steeds meer gebieden van AX hebben overgenomen.

Voorstanders voor het inzetten van standaard functionaliteiten

Baettr is van mening dat als anderen kunnen leven in standaard AX, zij dat ook kunnen. Daarom vermijden ze aanpassingen zoveel mogelijk, en hebben ze geen aangepaste codering in de kern van hun AX. Als alternatief voor aanpassingen in AX, hebben ze in plaats daarvan gekozen voor de add-on oplossingen van 9altitudes.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief