AOb

De AOb (Algemene Onderwijsbond) is een vakbond voor onderwijspersoneel dat werkzaam is in het primair onderwijs, in het voortgezet onderwijs, in het middelbaar beroepsonderwijs, op hogescholen en universiteiten.De vakbond is aangesloten bij de grootste werknemersorganisatie van Nederland, de FNV. Met ruim 84.000 leden is de AOb de grootste onderwijsvakbond van Nederland. Zij komt op voor de belangen van haar leden in alle onderwijssectoren.

Member centricity & Operational excellence met Dynamics 365

De AOb moest volgende stappen zetten op het gebied van CRM. Het bestaande CRM platform was niet meer voldoende. De focus van de organisatie is daarom volledig gebaseerd op member centricity en operational excellence. Een focus die het bestaande IT-landschap niet langer kon ondersteunen. Het gefragmenteerde landschap moest vervangen worden door de nieuwste technologie en de beste oplossing voor hun processen.

In 2016 selecteerde de AOb na een uitgebreid en gedegen vooronderzoek 9altitudes Nederland als partner voor de implementatie van het Microsoft-platform voor ledenorganisaties, waarbij in hetzelfde jaar zowel Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX als Microsoft SharePoint zouden worden geïmplementeerd. Hiermee kreeg AOb een volledig geïntegreerde oplossing voor al hun administratieve processen.

Vanaf december 2019 is de Dynamics 365 for Customer Engagement (CRM) omgeving van AOb gemigreerd naar de cloud. Door deze cloudmigratie konden we afscheid nemen van de verschillende on-premise servers en staat de data nu centraal en veilig opgeslagen in de cloud. Dit biedt veel voordelen: denk aan betere beveiliging, privacybescherming en betrouwbaarheid.

Over AOb

Medewerkers:
350
Leden:
84.064
Hoofdkantoor:
Utrecht, Nederland
Omzet:
€ 75 miljoen (2014)

Een geweldig partnership tussen AOb en 9altitudes

9altitudes heeft een volledig Digitaal Platform geïmplementeerd voor het realiseren van de intranetomgeving, het Ledenportaal en de mogelijkheid om via internet in te schrijven voor opleidingen (leden add-on), Marketing, Relatie-, Contact- en Casemanagement met Microsoft Dynamics 365.

Dit doen we samen met het geweldige team van AOb. Het creëren van deze digitale oplossingen vereist samenwerking en na jaren van samenwerking kunnen we spreken van een geweldig partnership tussen de AOb en de 9altitudes teams.

Jouw directe contactpersoon

Ben je geïnteresseerd in onze oplossing voor ledenorganisaties en wil je meer informatie of eens vrijblijvend van gedachten wisselen, neem dan gerust contact met ons op.

Jaap Heutink

Senior Sales Executive

+31 6 10205589
jaap.heutink@9altitudes.com

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief