Budweg Caliper

"We kunnen meer nauwkeurig over de goederen beschikken. Dit helpt om ons leveringspercentage te verhogen op basis van de verwachte levertijd van de klant. We zijn gewoon beter geworden in het voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de klant."


Geen rem op doorontwikkeling

Budweg bestaat al meer dan 40 jaar en beschikt over Europa's modernste productiefaciliteit voor de productie en revisie van remklauwen. Met een speciale focus op veiligheid en kwaliteit, worden de hoge ambities ondersteund door handige services in de order- en supply chain processen.

Samen met hun vaste 9altitudes consultants zorgt het systeem ervoor dat Budweg voldoet aan de verwachtingen van de klant, dat het handig is voor de interne processen en dat het toch intuïtief te gebruiken is voor de medewerkers.

"We zijn ook blij met de voortdurende samenwerking, op dagelijkse basis en wanneer we behoefte hebben aan verdere ontwikkeling van de oplossing."

Resultaten

Bij 9altitudes ontmoet Budweg Caliper consultants die hun industrie, hun bedrijf en hun digitale systemen en processen begrijpen.

Verminderde doorlooptijd in de productie

Downtime is geminimaliseerd en wachttijden zijn verleden tijd, omdat de oplossing is gebouwd door een partner die de behoeften in een bedrijf als Budweg Caliper begrijpt.

Toekomstbestendige oplossing

Door te werken met de 9altitudes consultants die een duidelijk inzicht hebben in deze complexe business, is de oplossing klaar voor de toekomstige ambities van Budweg Caliper.

Geoptimaliseerde klantenservice

Budweg Caliper heeft nu eenvoudig toegang tot klantgegevens en met dit intuïtieve systeem is het voor de medewerkers eenvoudig om te navigeren en de antwoorden voor de klanten te vinden.

"Wij kunnen nu onze activiteiten uitbreiden en zowel aan de verwachtingen van onze klanten als aan onze ambities voldoen"

Van uitdaging naar flow

In de afgelopen tien jaar heeft Budweg Caliper een zeer sterke groei doorgemaakt in hun business en hebben ze geïnvesteerd in nieuwe productie- en magazijnfaciliteiten. Met een bestaand ERP-systeem dat verdere schaalbaarheid ontbeerde, was de tijd rijp om contact op te nemen met een betrouwbare ERP-partner en een systeem te implementeren dat in staat is om hun vele nieuwe en geautomatiseerde processen te ondersteunen - en hun hoge ambities waar te maken.

"We hebben oplossingen geïmplementeerd die zorgen voor doorlooptijden en werkplekinrichting. We hebben het allemaal kunnen integreren in een allesomvattende oplossing van 9altitudes".

Budweg Caliper heeft de business geoptimaliseerd met Dynamics NAV en ondersteunende apps voor productie om:

  • Real-time data en een enkele waarheid mogelijk te maken - ondersteunend aan betere dagelijkse en strategische beslissingen.
  • Omgaan met reman-parts met complexe registraties, opslag en real-time overzicht van de voorraad.
  • Shop Floor control voor tijd- en materiaalverbruik gedurende het productieproces.
  • Verkort de tijd in planning en vermindert voorraadwaarden aanzienlijk.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief