Dynamics NAV

Met Dynamics NAV heb je al je geïntegreerde bedrijfsprocessen in één systeem, waarmee je efficiënter kunt werken, betere beslissingen kunt nemen, en uiteindelijk betere resultaten kunt behalen. Het systeem is cruciaal voor jouw bedrijfsvoering - en wij weten hoe belangrijk het is om te vertrouwen op een partner, die jouw organisatie draaiende houdt.

Een veilige reis

Met 9altitudes als jouw Dynamics Navision-partner kun je een beroep doen op onze experts om je vragen over Dynamics NAV te beantwoorden of je te helpen bij de voorbereiding van een overstap naar Dynamics 365 Business Central, de software-as-a-service cloudversie. 9altitudes kan jouw organisatie ook helpen met een overgang als de organisatie nog oudere C5- of XAL-oplossingen gebruikt, die het einde van hun levensduur naderen.

Het kiezen van de juiste partner

Bij 9altitudes geven we om jouw oplossing op de lange termijn. Niet alleen terwijl je aan het implementeren bent. Wij zijn pas succesvol als jij dat ook bent!

De juiste expertise: Wij hebben sterke competenties binnen Dynamics Navision en Dynamics 365 Business Central en weten hoe we die moeten toepassen.

De juiste gesprekken: Wij gebruiken onze expertise om je te adviseren, zodat je de juiste beslissing kunt nemen - ook op de lange termijn.

De juiste ondersteuning: Wij streven ernaar om je de best mogelijke ondersteuning te geven, door de mensen die jouw business kennen.

9altitudes als jouw Dynamics NAV partner?

Met een sterke oplossing heeft jouw bedrijf de beste kansen om te groeien en zich te ontwikkelen - zonder ingewikkelde systemen en 'digitale schuld' die de ontwikkeling van de organisatie vertragen. Wij kunnen je helpen dat te bereiken.

Wij prioriteren

Wij geven prioriteit aan ondersteuning en dagelijkse handelingen.

Wij zorgen

Wij hechten aan het succes van jouw activiteiten en zijn tevreden als de oplossing de juiste waarde creëert voor jouw organisatie.

Wij absorberen

Wij geven de voorkeur aan low-code oplossingen en bieden add-ons die gemakkelijk te absorberen zijn.

Wij denken

Wij denken na over de digitale weg in jouw organisatie - en richten ons niet alleen op Dynamics NAV maar juist op gefundeerd advies voor de toekomst.

Waarom zou je blijven investeren in Dynamics NAV?

Met een sterke oplossing heeft je organisatie de beste kansen om te groeien en zich te ontwikkelen - zonder verouderde, ingewikkelde systemen en 'digitale schuld' die de ontwikkeling vertragen. Wij kunnen je helpen dat te bereiken.

Groei

Met een sterke oplossing heeft jouw organisatie de beste kansen om te groeien en ontwikkelen.

Add-ons

Je hebt goede opties met add-ons.

Upgrades

Sommige add-ons kunnen ook op een later moment gebruikt worden, bv. bij Dynamics 365 Business Central.

Focus

Je kunt je concentreren op kleine optimaliserende aanpassingen die jouw werknemers elke dag tijd besparen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief