Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central (D365BC) is een moderne ERP-oplossing die zowel in de cloud als on premise wordt gebruikt. De oplossing is gericht op de behoeften in kleine en middelgrote bedrijven, en maakt deel uit van de Dynamics-familie. Dit betekent dat de oplossing een digitale weg door uw bedrijf ondersteunt door processen en gegevens op elkaar af te stemmen.


De activiteiten in het hele bedrijf met elkaar verbinden

Breng jouw verkoop, diensten, financiën, magazijn, projecten en productie samen in één goed geïntegreerde bedrijfsbeheeroplossing die mogelijkheden biedt om beter te presteren, slimmer te werken en sneller aan te passen. Met een selectie van sterke branchespecifieke bedrijfsapps kan de oplossing worden uitgebreid met optimale processen en functies - waardoor deze schaalbaar en toekomstbestendig is.

Aanpassen naarmate het bedrijf groeit

In de meeste bedrijven is het een uitdaging om zich aan te passen aan nieuwe bedrijfsbehoeften in een voortdurend veranderende wereld. Business Central biedt een beproefde en geoptimaliseerde set van best-practice processen binnen de standaard applicatie.

Breid de oplossing uit met beproefde apps met branchespecifieke functionaliteit

Cloud of on-premise - past bij jouw behoeften van vandaag en morgen

Stem de oplossing af op jouw meer specifieke behoeften


Kies de juiste partner

Bij 9altitudes geven we om jouw oplossing op de lange termijn. Niet alleen terwijl je aan het implementeren bent. Wij zijn pas succesvol als jij dat bent!

De juiste expertise: Wij hebben sterke competenties binnen D365BC en weten hoe deze toe te passen.

De juiste gesprekken: We gebruiken onze expertise om jou te adviseren, zodat je de juiste beslissing kunt nemen - ook op de lange termijn.

De juiste ondersteuning: We streven ernaar om jou de best mogelijke ondersteuning te geven, door de mensen die jouw business kennen.

Een ERP-oplossing die het mogelijk maakt om te groeien als bedrijf

Business Central is een aanpasbare en schaalbare oplossing voor KMO's en kan op maat worden gemaakt met branchespecifieke oplossingen voor best-practices en optimaal gebruik.

Toekomstbestendig

Als jouw bedrijf nog niet klaar is voor de cloud - kies on-premise en wees klaar voor de toekomst.

Optimalisaties

Stuur ketenoptimalisatie binnen de basisoplossing


Inzichten

Verkrijg bedrijfsinzichten binnen de stroom van processen

Connecteren

Aansluiten op en profiteren van Dynamics 365-toepassingen

En energieke samenwerking:

Het IT-landschap van Stedin kon Joulz niet meer ondersteunen voor de toekomst op het gebied van Sales, Projecten, Warehouse Management, Field Service en Finance. Daarnaast loopt Joulz voorop met de introductie van nieuwe diensten rondom het plaatsen van EV-laadstations.

Overweeg je een nieuwe ERP-oplossing voor je productiebedrijf?

n het productielandschap wordt de concurrentie steeds feller. De complexiteit van producten en de verwachtingen van klanten nemen toe, terwijl de levensduur van producten afneemt. Wat gisteren uitstekend was, is morgen nauwelijks nog goed genoeg om concurrerend te zijn.

Daarom is het noodzakelijk dat je ERP-oplossing niet alleen staat. Dit is echter maar één van de vele zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe ERP-oplossing. Duik dieper in deze whitepaper om er zeker van te zijn dat je voorbereid bent om de juiste beslissing te nemen voor jouw productiebedrijf.

Inhoud van de whitepaper

  • Top 3 uitdagingen van geavanceerde productiebedrijven.
  • Je route vinden door de bergketens van de productie.
  • Waarom je ERP-oplossing niet alleen moet staan.
  • 5 voordelen van een ERP-oplossing gericht op productie.
  • De onmisbare functies van ERP-software voor productiebedrijven.
  • 9 stappen om de ideale ERP-partner te kiezen.

Blijf op de hoogte!