9A Productivity Suite

Krijg het beste inzicht in en overzicht over jouw inkomende, lopende en uitgaande bedrijfsdocumenten binnen het hele bedrijf.

Hoe beheert je jouw bedrijfsdocumenten?

Het beheren van documenten in het hele bedrijf is een van de grootste uitdagingen in productiebedrijven. De handmatige verwerking van facturen, de constante zoektocht naar de juiste documenten - om ze uiteindelijk in het verkeerde formaat te versturen. Allemaal zeer tijdrovende processen, maar het kan ook leiden tot meer fouten, hogere kosten en ontevreden klanten.

9A Productivity Suite is een set intelligente oplossingen, ontwikkeld door 9altitudes en gebaseerd op jarenlange ervaring in de sector. De combinatie van de verschillende, zorgvuldig geselecteerde componenten betekent dat elke afdeling binnen het bedrijf (van verkoop en marketing tot productie, ontwerp, financiën en leidinggevenden) het benodigde overzicht over de bedrijfsdocumenten kan krijgen.

Je zal in staat zijn om:

Alle documenten verzamelen en structureren
Met een centrale omnichannel hub breng je structuur aan in deze documenten en maak je ze direct toegankelijk.
Verbeter jouw uitgaande documenten
Automatiseer je documenten en stuur ze naar de juiste persoon op het juiste moment en in het juiste formaat - elke keer weer.
Dek jouw gehele EDI-proces af

Houd jouw inkomende en uitgaande EDI-stromen bij met end-2-end flowintegratie.

Automatiseer je inkoopfactuurstroom
Stroomlijn je elektronische factuurbeheer voor het hele proces van aankoop tot betaling.
Gebruik AI voor jouw documentverwerking
Gebruik AI om informatie uit je zakelijke documenten te halen voor automatische documenttype- en tekstherkenning.
Verbeter eenvoudig het ontwerp van jouw uitgaande documenten
Maak je eigen ontwerpcorrecties en gebruik ze onmiddellijk - zonder de hulp van consultants.

Aminolabs centraliseerde hun data

Aminolabs is een fabrikant van sport- en gezondheidsvoeding in de vorm van poeders, tabletten en capsules. Ze hadden een geïntegreerde ERP-oplossing nodig waarmee ze gegevens konden centraliseren en waarmee ze ervoor konden zorgen dat alle bedrijfsdocumenten op de juiste plaats en op het juiste moment beschikbaar zijn voor de juiste mensen binnen het bedrijf.

"We hebben al gemerkt dat de informatiestroom tussen afdelingen veel soepeler verloopt" - Tina Knaepen, IT Manager

Welke oplossingen zijn inbegrepen in 9A Productivity Suite?

9A Document Creation & Distribution

9A Document Creation & Distribution is een tool voor uitvoerbeheer die de verschillende vereisten met betrekking tot lay-out en inhoud van je documenten automatiseert. Automatiseer de distributie van jouw uitgaande documenten en verbeter de manier waarop je aanlevert.

folder-connect
9A Raptor Document Warehouse

9A Raptor Document Warehouse is een intelligente oplossing die documenten in bedrijfsapplicaties zoals PLM, ERP, CRM of andere applicaties consolideert en structuur aanbrengt in deze documenten.

Our D9A Kickstart for Invoice Processing

Our D9A Kickstart for Invoice Processing is een factuuroplossing waarmee je facturen kunt scannen, informatie kunt extraheren en voorbereiden voor matching en goedkeuring.

synchronize-arrows-three
9A EDI

9A EDI is een end-2-end oplossing voor zowel in- als uitgaande elektronische berichten (bijv. facturen, inkoop, verkooporders, ...) in jouw bedrijf. Het bevat ook een openbaar toegangspunt voor eenvoudige en kant-en-klare communicatie met leveranciers en klanten.

Document Processing met AI

Document Processing met AI is een oplossing die je documenten herkent en de informatie capteert om ervoor te zorgen dat deze documenten op de juiste manier in het 9A Omnichannel Document Warehouse worden geplaatst.

9A Extended Banking

Verbeter je financiële activiteiten door je bankrekening naadloos te integreren met je ERP-systeem. Onze 9A Extended Banking app optimaliseert afstemmingsprocessen, verbetert de efficiëntie en stroomlijnt je financiële workflows.

Ontdek meer 9A ontwikkelde oplossingen

Wist je dat er meer dan 9 verschillende oplossingen bestaan die ontwikkeld zijn door 9altitudes? Het zijn bewezen oplossingen die waarde toevoegen aan je bedrijf door de functionaliteit van sterke oplossingen van PTC en/of Microsoft uit te breiden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief