9A Raptor Document Warehouse

9A Raptor Document Warehouse is een intelligente oplossing die informatie consolideert tussen bedrijfsapplicaties zoals PLM, ERP, CRM of andere applicaties.

Waarom heb je een intelligent documentenmagazijn nodig?

9A Document Management is een intelligente oplossing die informatie over bedrijfstoepassingen zoals PLM, ERP, CRM of een andere toepassing consolideert en structuur aanbrengt in die informatie. Het kan gemakkelijk processen ondersteunen die niet beperkt zijn tot een enkele bedrijfstoepassing. Het kan complexe relaties beheren tussen verschillende entiteiten in uw organisatie en stelt je in staat om te zoeken door verschillende dimensies en locaties, terwijl de juiste, maar dynamische contextgebaseerde beveiliging in acht wordt genomen.

Je hoeft dus geen tijd meer te verspillen met het zoeken naar een document dat je in Dynamics 365 for Sales hebt bijgevoegd terwijl je werkt in Dynamics 365 for Finance (of Business Central), Teams of een app die je specifiek hebt ontworpen met het Power Platform. Met 9A Document Management zie je eenvoudig hetzelfde document gekoppeld aan alle relevante entiteiten in deze bedrijfssystemen. 9A Document Management voegt op intelligente wijze context toe aan jouw documenten terwijl je bezig bent met je dagelijkse processen.

USP's

Consolideer

Consolideer informatie tussen verschillende bedrijfsapplicaties.

Beheer

Beheer complexe relaties tussen verschillende entiteiten.

Zoek

Zoek door verschillende dimensies en locaties.

20%

In hun dagelijkse werk besteden de mensen in jouw organisatie ongeveer 20% van hun tijd aan het zoeken naar informatie en documenten uit allerlei verschillende bronnen: e-mail, papier, interne werkdocumenten, enz.

Om het nog moeilijker te maken is veel van die informatie inherent ongestructureerd, waardoor ze niet zo gemakkelijk terug te vinden is. Daarom heb je een centraal informatieknooppunt nodig dat fungeert als een enkel punt van waarheid en dat alle informatie die in jouw organisatie rondgaat, structureert, van fysieke papierstromen tot volledige elektronische communicatie.

Let's talk about
9A Document Management

Gor Sayadyan
Sales

Ontdek meer 9A ontwikkelde oplossingen

Wist je dat er meer dan 9 verschillende oplossingen bestaan die ontwikkeld zijn door 9altitudes? Het zijn bewezen oplossingen die waarde toevoegen aan je bedrijf door de functionaliteit van sterke oplossingen van PTC en/of Microsoft uit te breiden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief