9A Field Service

De integratie van 9A Field Service met Microsoft Dynamics 365 Field Service tilt operationele mogelijkheden naar een hoger niveau. Met functies zoals geavanceerde tijdsregistratie, verbeterde kaartvisualisatie en meer, en ondersteund door de D9A Kickstart-methodologie voor snelle implementatie, is 9A Field Service de sleutel tot verbeterde buitendienstprestaties.

Betere dienstverlening, meer tevredenheid

Ontdek diverse mogelijkheden, zoals het versnellen van serviceprocessen en optimaliseren van financiële stromen. Versterk klantrelaties met consistente service-ervaringen, gebaseerd op gedeelde kennis en historische gegevens. Naadloze toegang tot informatie, zowel op kantoor als in het veld, en geavanceerde planning met AI verhogen de capaciteit van fieldtechnici en verbeteren de aanpak van support cases al tijdens het eerste bezoek.

Efficiëntie
Versnel taken, verbeter nauwkeurigheid en verhoog klanttevredenheid met gestroomlijnde workflows.
Zichtbaarheid
Verkrijg inzichten voor proactieve ondersteuning en besluitvorming, wat klantenloyaliteit bevordert.
Integratie
Werk naadloos samen, minimaliseer fouten en pas snel aan op de behoeften van de klant met ons geïntegreerd platform.

Eén centraal volledig geïntegreerd platform

Het voortdurend meten van prestaties in het veld gaat verder dan inzichten voor productoptimalisatie; het bevordert ook de totale productkwaliteit. Digitale service rapportages met checklists bieden een goede basis voor analyse en optimalisatie van dienstverlening. Deze inspanningen streven niet alleen naar een efficiëntere werkomgeving, maar vormen ook de bouwstenen voor het opbouwen van duurzame relaties met jouw klanten.

Wil je meer te weten komen over Field Service en de actuele uitdagingen in de markt ontdekken?

Field Service Management software helpt jouw buitendienst om zo efficiënt mogelijk te werken. Met een solide pakket dat is geïntegreerd met andere relevante applicaties kan jouw bedrijf beter en efficiënter inspelen op de groeiende eisen van de klant.

De voordelen van 9A Field Service

Eén centraal, volledig geïntegreerd platform

Geniet van verbeterde klantenservice met one version of the truth, wat consistentie en betrouwbaarheid garandeert bij elke interactie. Verhoog bovendien de operationele efficiëntie en klanttevredenheid, aangezien alle geautoriseerde personen naadloos toegang hebben tot cruciale gegevens

Fotocarrousel

Voeg afbeeldingen toe aan servicedossiers voor een hoger oplossingspercentage. Eenvoudige toegang tot alle gekoppelde afbeeldingen geeft jouw personeel de extra informatie die zij nodig hebben.

Automatische facturatie
Realiseer kortere doorlooptijden voor facturatie, wat leidt tot een verminderde Days Sales Outstanding (DSO) en snellere betalingen.
Automatische update van assetgegevens

Bied betere klantenservice, terwijl je team meer voldoening haalt uit minder handmatig werk. Bovendien zorgt deze automatisering voor een gedetailleerdere servicegeschiedenis van al je activiteiten.

Kaart visualisatie van jouw assets

Krijg een gebruiksvriendelijk kaartoverzicht van je assets in het veld en de locatie van je geplande technici.

Geautomatiseerde prijsaanpassingen

Ontvang geautomatiseerde prijsaanpassingen op basis van contractafspraken, met ondersteuning voor meerdere regelgroepen. Waardoor je de kans op een menselijke fout of verkeerde prijsaanpassingen kan vermijden.

In 2025, 2/3 of organizations with more than 50 field technicians will own more than one field service solution, but will miss one quarter of the potential efficiency gains due to incomplete integration or deployment

Gartner - The Six Most Critical Functions of Field Service Management Applications - September 2022

Een investering in Field Service betaalt zich terug binnen het jaar. Daar zijn wij van overtuigd!

Ontdek hoe snel je bedrijf de investering in Field Service Management software terugverdient en je serviceafdeling naar nieuwe hoogtes brengt! Bereken moeiteloos je geschatte Return on Investment (ROI) en ontdek waarom bijna in alle situaties de ROI binnen één jaar wordt gerealiseerd.

Ontdek meer 9A ontwikkelde oplossingen

Wist je dat er meer dan 9 verschillende oplossingen bestaan die ontwikkeld zijn door 9altitudes? Het zijn bewezen oplossingen die waarde toevoegen aan je bedrijf door de functionaliteit van sterke oplossingen van PTC en/of Microsoft uit te breiden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief