IoT oplossingen

Industrial Internet of Things (IIoT) kan op veel verschillende manieren worden gebruikt om meerwaarde te creëren voor zowel jouw bedrijf als jouw klanten. Industrial IoT helpt je inzicht te krijgen in jouw productieproces, energieverbruik, afvalbeheer, ... om op basis daarvan acties te ondernemen. Naast interne procesefficiëntie helpt IioT je inzicht te krijgen in hoe jouw producten worden gebruikt door klanten.

Creëer eenvoudig slimme en geconnecteerde bedrijfsactiviteiten.

Door gebruik te maken van ThingWorx kunnen productiebedrijven hun bedrijfsprocessen en productinformatie optimaliseren, waardoor de machineprestaties, de productkwaliteit en het beheer van de toeleveringsketen verbeteren. PTC ThingWorx onderscheidt zich door zijn snelle inzetbaarheid, schaalbaarheid, proactief onderhoud en personalisatie.

ThingWorx is het platform dat klaar is voor de toekomst van een slimme en geconnecteerde organisatie

Snelle implementatie

De low-code-omgeving van ThingWorx maakt een snelle implementatie van IIoT-oplossingen mogelijk, waardoor de time-to-market wordt verkort en productiebedrijven snel de voordelen van een slimme en geconnecteerde werkomgeving kunnen ervaren.

Proactief onderhoud

ThingWorx maakt proactief onderhoud mogelijk, minimaliseert uitvaltijd en optimaliseert apparatuurprestaties. Identificeer onderhoudsbehoeften vóór storingen plaatsvinden, vermijd dure reparaties en behoud maximale productiviteit.


Inzichten in real-time
Met ThingWorx kunnen productiebedrijven real-time gegevens analyseren voor inzicht in machineprestaties, efficiëntie en productkwaliteit. Dit leidt tot snelle en efficiënte besluitvorming, wat de bedrijfsprestaties verbetert.

Connected Products
Connected Operations

Wat is het verschil?

Met Smart Connected Products kan je eindproducten met elkaar verbinden en optimaliseren, je service verbeteren, de klanttevredenheid verhogen en zelfs je businessmodel veranderen.

Met Smart Connected Operations kunnen fabrikanten enorme hoeveelheden gegevens over de werkvloer verzamelen, die gebruikt kunnen worden om trends te identificeren en voorspellingen te doen over toekomstige gebeurtenissen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om productieprocessen te optimaliseren, om verspilling te verminderen en om de productkwaliteit te verbeteren.

Blijf op de hoogte!