9A Connected Factory & Insights

9A Connected Factory & Insights is een snelstart IIoT-platform dat bedrijven in staat stelt om hun productieapparaat te optimaliseren op basis van data. Verkrijg op korte termijn de eerste inzichten in jouw machines, bepaal vervolgtrajecten en verhoog jouw productie-efficiëntie.

Haal snel eerste inzichten uit jouw productieapparaat

Met 9A Connected Factory & Insights kan je op korte termijn inzichten verkrijgen in jouw machines en productieprocessen. Deze inzichten kunnen vervolgens gebruikt worden om optimalisaties door te voeren. Deze optimalisaties gaan van het verminderen van machinestilstanden tot het verbeteren van de productkwaliteit, het verminderen van energieverbuik of afval,...

Door de snelle start bekom je reeds binnen enkele dagen de eerste inzichten, waardoor je ook sneller ROI uit jouw IIoT-project haalt.

Vragen over 9A Connected Factory & Insights?

Wesley Vandewalle
Corp. Business Director Engineering & Smart Factory

Connecteer jouw machines. Creëer bruikbare inzichten.

In no time.

Toepassingen

Overall Equipment Effectiveness (OEE)

Krijg inzicht in de Overall Equipment Effectiveness (OEE) binnen jouw productieafdeling en optimaliseer productieprocessen aan de hand van OEE data.

Bottleneck analyse

Identificeer de pijnpunten in jouw productieproces en waar je capaciteit verliest. Dit per machine en aan de hand van een visuele representatie. 

Statistical process control (SPC)

Voer steekproeven uit op verschillende onderdelen binnen jouw productieproces en krijg waardevolle inzichten. Meet onder meer Cp en CpK.

Een IIoT-platform dat meegroeit met jouw bedrijf

9A Connected Factory & Insights is gebaseerd op PTC ThingWorx en ontwikkeld op basis van best practices en industriekennis die je een kickstart geeft naar een future proof platform dat meeschaalt met jouw bedrijf.

De oplossing laat bedrijven toe om kleinschalig te starten met IIoT en gaandeweg het aantal geconnecteerde machines en dashboard uit te breiden. Op termijn kunnen ook vervolgtrajecten worden opgestart om de performantie van jouw productieapparaat verder te optimaliseren.

Eenvoudige stap naar jouw eerste IIoT-projecten
Snel schalen dankzij een krachtig platform
ROI bewijzen dankzij de juiste KPI's

Waarom 9A Connected Factory & Insights?

Uitgebreide connectiemogelijkheden

9A Connected Factory & Insights is uitgerust om met meer dan 150 machines te connecteren. Haal data uit een gevarieerd machinepark, ook uit oude legacy systemen.

Kickstart

Krijg binnen de 90 dagen eerste data-inzichten uit jouw productievloer en behaal sneller Return On Investment (ROI).

Real time data

Ontvang live inzichten uit jouw machines en stuur sneller bij wanneer er zich problemen voordoen. Verminder machinestilstanden, verloren producten en verbeter de kwaliteit van jouw eindproducten.

Out-of-the-box rapporten

Haal snel inzichten uit voorafgebouwde dashboards, gebaseerd op de industriekennis van 9altitudes en best practices uit de industrie. 

Multisite

Krijg een overzichtelijk totaalbeeld van de verschillende productiesites binnen jouw bedrijf of vergelijk de performantie van de verschillende sites om zo efficiënt mogelijk te werken.

Platform ready for growth

9A Connected Factory & Insights is gebouwd om mee te groeien met jouw bedrijf. Investeer in een IIoT-platform dat klaar is voor de toekomst en de uitbreiding van jouw bedrijf of scope.

Voeg context toe aan jouw data

Door je IIoT-platform te koppelen aan jouw ERP-systeem kan je inzichten verkrijgen over het productieproces per product of order. Dit maakt het mogelijk om jouw productieproces per product/order te optimaliseren om zo de productkwaliteit te verbeteren.

Low code platform

9A Connected Factory & Insights kan beheerd worden door 9altitudes, maar ook jij kan de controle van het platform overnemen. 

Configureerbaar

Het IIoT-platform is gemakkelijk aanpasbaar naar jouw specifieke industrie (discrete, process manufacturing,..). 

"We hebben ons verbruik van grondstoffen in een paar weken tijd met 4% verminderd."