Microsoft Azure IoT

Verbind je eindproducten, analyseer je gegevens en transformeer jouw bedrijf met Azure IoT - het veilige en schaalbare platform van Microsoft voor het bouwen, implementeren en beheren van IoT-oplossingen.

De motor achter de volgende generatie intelligente apparaten

Azure IoT stelt bedrijven in staat om hun apparaten te transformeren in intelligente, verbonden systemen, die real-time gegevensanalyse, bewaking op afstand en voorspellend onderhoud mogelijk maken. Met Azure IoT kunnen bedrijven nieuwe inkomstenstromen ontsluiten, kosten verlagen en klantervaringen verbeteren.

De kracht van Azure IoT

Geniet van het potentieel van jouw apparaten en gegevens met het veilige en schaalbare platform van Azure IoT.

Schaalbaarheid
Met Azure IoT kunnen bedrijven hun oplossingen wereldwijd schalen, ongeacht het aantal apparaten, het datavolume of de geografische locatie. De schaalbare architectuur van Azure IoT zorgt ervoor dat bedrijven kunnen voldoen aan hun groeiende behoeften, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.
Veiligheid
Azure IoT biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder verificatie, toegangscontrole en gegevensversleuteling, zodat apparaten en gegevens beschermd zijn tegen cyberbedreigingen. De beveiligingsfuncties van Azure IoT worden voortdurend bijgewerkt om nieuwe bedreigingen aan te pakken, zodat bedrijven beschermd blijven.
Analytics
Met de analytics-mogelijkheden van Azure IoT kunnen bedrijven hun gegevens in realtime analyseren en inzicht krijgen in machineprestaties, productie-efficiëntie en productkwaliteit. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om de operationele efficiëntie te verhogen, stilstand te verminderen en de algemene bedrijfsprestaties te verbeteren.
Integratie
Azure IoT integreert naadloos met bestaande bedrijfssystemen, zoals ERP, CRM en BI-tools, en biedt zo een eenduidig beeld van de activiteiten. Dankzij deze integratie kunnen bedrijven snel en efficiënt beslissingen nemen op basis van informatie, waardoor de business flexibeler wordt en de omzet toeneemt.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief