Microsoft Guides

Microsoft Guides is een innovatieve, gebruiksvriendelijke tool die gebruik maakt van augmented reality om stapsgewijze begeleiding te bieden aan frontliniewerkers. Met Microsoft Guides kunnen bedrijven hun werknemers in staat stellen taken efficiënt en nauwkeurig uit te voeren, waardoor de productiviteit toeneemt en het aantal fouten afneemt.

Het transformeren van frontline werk met augmented reality

Microsoft Guides is een krachtige augmented reality tool die frontline medewerkers in staat stelt om hun taken met precisie en vertrouwen uit te voeren. Met Microsoft Guides hebben werknemers in realtime toegang tot stapsgewijze instructies, waardoor er minder lange trainingssessies nodig zijn en de kans op fouten minimaal is.

Waarom Microsoft Guides?

Handsfree bediening
Met Microsoft Guides kunnen werknemers taken uitvoeren zonder een handleiding of supervisor te raadplegen, zodat ze de handen vrij hebben om de taak uit te voeren. Werknemers hebben handsfree toegang tot stap-voor-stap begeleiding met spraakopdrachten of gebaren.
Eenvoudige functies
Met de eenvoudige auteurstools van Microsoft Guides kunnen bedrijven snel en eenvoudig instructies maken voor hun frontline medewerkers. Deze tools stellen bedrijven in staat om hun begeleiding up-to-date en relevant te houden, zodat werknemers toegang hebben tot de meest recente informatie.
Verbeterde training
Met Microsoft Guides kunnen bedrijven frontline medewerkers intensieve trainingservaringen geven, waardoor er minder lange trainingssessies nodig zijn. Werknemers hebben in realtime toegang tot stapsgewijze instructies, waardoor ze de uit te voeren taak beter begrijpen en de kans op fouten kleiner wordt.
Samenwerking op afstand
Microsoft Guides maakt samenwerking op afstand mogelijk, waardoor bedrijven begeleiding en ondersteuning kunnen bieden aan werknemers die zich in verschillende delen van de wereld bevinden. Werknemers hebben toegang tot stap-voor-stap begeleiding in real-time, waardoor effectieve samenwerking en probleemoplossing mogelijk wordt.

Blijf op de hoogte!