Jouw carrière, ons avontuur

Bewandel jouw pad. Start het avontuur van jouw leven.

Kom bij ons als #9A_Sherpa

Waarom genoegen nemen met een gewone job als je kan kiezen voor een opwindende carrière vol avontuur?

Ga uitdagingen aan die jouw passie doen groeien. Leid onze klanten door de meest uitdagende projecten en ga samen met jouw collega's naar ongekende hoogtes. Bij ons wordt succes niet alleen gedefinieerd door het team, maar ook door de unieke bijdrage van elk individu. Geef jezelf de kracht die je verdient. Neem het voortouw in digitale transformatie en wordt een onmisbare #9A_Sherpa.

Jouw basiskamp op weg naar de top

Een grote organisatie, met de voordelen van een kleine

Ondanks de groei blijven we de flexibiliteit, snelle besluitvorming en ondernemingsgeest van een klein bedrijf waarderen en zijn we voorstander van een horizontale structuur en flexibiliteit.

Onderscheidende reputatie, stevige basis.

Je kan ons omschrijven als een innovatief en betrouwbaar bedrijf, ondersteund door stevige financiële middelen, strategische marktpositionering en exclusieve samenwerkingen met de beste spelers op de technologiemarkt: Microsoft, PTC & Tulip.

Meerdere routes, één bestemming.

Jouw individualiteit en groei staan centraal. Bij 9altitudes krijg je de nodige kansen, of je nu een jong talent bent of een doorgewinterde consultant of freelancer. Hier stimuleren we betrokkenheid, gelijkheid en ondersteuning.

Uitstekende kennis die de verwachtingen overtreft.

Onze sherpa's, en niet alleen de technologie, zijn de drijvende kracht achter verandering. Hun expertise wordt gewaardeerd, perfectie is het doel. Basiskampen worden afgestemd op jouw ambities, waardoor unieke reizen en zelfontplooiing mogelijk worden.

Ideale werkomstandigheden.

We stimuleren groei in een ondersteunende, flexibele omgeving met een focus op de balans tussen werk en privé. Je krijgt diverse projecten en een aantrekkelijke verloning, inclusief parttime werken en extralegale voordelen.

De collectieve geest gebruiken.

Onze consultants, ondersteund door wereldwijde kenniscentra, werken samen om hun kennis en ambities te delen - wat de balans tussen werk en privé verbetert en unieke projectoplossingen mogelijk maakt.

Ongeziene positivisme - wij staan achter je.

We bieden een ondersteunend kader voor teams om uit te blinken, met een constante toewijding aan het succes van de klant en buitengewone service. Ons motto: "Think big, start small, scale fast."

Respectvolle cultuur waarin iedereen wordt gewaardeerd.

Hier kan je ervan uitgaan dat respect, solidariteit en samenwerking centraal staan. Teamwork, eerlijkheid en plezier staan voorop, terwijl alle teamleden feedback en zelfstandigheid hebben.

Eindeloze mogelijkheden - walk & talk.

We omarmen onze verschillen, gaan samen uitdagingen aan en creëren geweldige oplossingen. Onze wegen kunnen verschillen, maar we zijn verbonden door gezamenlijk succes. Samen overwinnen we!

Je nieuwe collega's!
Samen
Simon Bruynsteen Sales Director, 9altitudes België

Ik ben Simon Bruynsteen, begonnen als Junior bij 9altitudes, nu Sales Director in België. In de 18 jaar dat ik hier werk, heb ik eindeloze mogelijkheden gezien voor persoonlijke groei binnen het bedrijf. Bij 9altitudes koesteren we een echte ondernemersgeest, waardoor jouw reis avontuurlijk wordt. Grijp de kansen, spreek je ambities uit en geef vorm aan je carrièrepad.

maken
we
Merete J. Sørensen ERP Consultant, 9altitudes Denemarken

Na 8,5 jaar in het bedrijf besloot ik dat het tijd was om iets nieuws te proberen. Maar na 3 jaar elders besloot ik dat het tijd was om terug naar huis te komen. Bij 9altitudes hebben we zowel geweldige klanten als geweldige collega's. We helpen elkaar om echt een verschil te maken voor onze klanten, terwijl we een geweldige tijd hebben - en ik ben blij om daar weer deel van uit te maken.

het
verschil
voor
onze
klanten
Ljubo Todorovic ERP consultant, 9altitudes Slovenië

Als nieuwkomer in het bedrijf maak je kennis met verschillende domeinen en ik moet benadrukken dat ik bij 9altitudes steun en begrip kreeg voor zowel persoonlijke als professionele uitdagingen. Communicatie loste alle aanvankelijke obstakels op - van extra materiaal tot training en werktijden.

#9A_Sherpa

Een sterk team, gedreven door een gezamenlijke passie voor het overwinnen van uitdagingen

Met medewerkers uit 9 verschillende landen bestaat ons team uit 750 uitzonderlijk getalenteerde experts. Onze high-end consultants zijn onvermoeibaar in hun streven naar innovatie, toegewijd aan het creëren van uitzonderlijke klantervaringen en het leveren van impactvolle oplossingen.

Het is een hechte groep van sterke individuen, die elkaar stimuleren en inspireren. Bij 9altitudes gaan we een gezamenlijk avontuur aan, elk met onze eigen dromen, paden en ambities.

Een nieuw avontuur wacht op jou