Young Potentials Academy

Aim for the stars in onze Young Potentials Academy. Geïnteresseerd in een job bij een internationale & snelgroeiende IT-organisatie? Dan is het hoog tijd om 'Hallo' te zeggen tegen 9altitudes.

Meer dan 70 jonge talenten begonnen hun carrière bij 9altitudes

9altitudes zet zich in voor de ontwikkeling van kennis onder alle 9A Sherpas. Met de Young Potentials Academy krijg je als pas afgestudeerden de kans om te starten en door te groeien binnen onze organisatie. Het doel is om een internationale, boeiende reis te creëren waarin technologie, business en persoonlijk leiderschap de belangrijkste pijlers zijn.

Tijdens deze opleiding leer je over diverse aspecten, waarbij enthousiasme met ervaring wordt gemixt. Onze ervaren medewerkers spelen hierin een belangrijke rol en delen graag hun expertise en knowhow met jullie.

Ondertussen hebben we in België de afgelopen 5 jaar 70 Young Potentials opgeleid, waarvan de overgrote meerderheid nog steeds deel uitmaakt van de 9altitudes familie. Vanaf september 2023 werken we toe naar een Corporate Young Potentials Academy waar we samen met Denemarken, Slovenië, Frankrijk, België, Nederland en Portugal op zoek gaan naar veelbelovende ERP-, CRM-, PLM-, BI- en IOT-talenten.

We zijn klaar om nieuwe hoogtes te bereiken ... Ben jij dat?

Internationaal

Digitale bedrijfstransformatie is wat we doen. We zorgen ervoor dat organisaties klaar zijn om te leveren aan de eindklant van vandaag en die van morgen. Als Europese end-to-end partner actief in 6 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië, Portugal en Frankrijk) bereiken we doelen, versterkt door geïnspireerd denken in sectoren zoals Productie, Groothandel & Distributie en Services.

We combineren technologische expertise met zakelijke expertise.

People first, technology second

Wij geven om mensen, onze medewerkers vormen de kern van onze organisatie. In een wereld van digitalisering maken zij het verschil voor onze geweldige klanten door hun expertise en kennis in te zetten. Met passie en doelgerichtheid dragen zij bij aan het succes van onze organisatie - en die van onze klanten.

Vanaf dag één ben je een 9AHero en werk je als junior consultant aan projecten bij toonaangevende klanten.

Samen maken we het verschil

Samen gaan we op een spannende en boeiende reis, waarbij technologie, business en persoonlijk leiderschap de belangrijkste pijlers zijn.

In onze blended learning-aanpak mixen we enthousiasme met ervaring. Onze ervaren medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol en delen graag hun expertise en knowhow.

Aim for the stars

Je komt terecht in een opwindende wereld van transformatie en voortdurende verbetering

"Zodra je begint in de consultancy, krijg je te horen dat het werk nooit saai wordt. Ik moet zeggen dat die uitspraak na 5 jaar zeker klopt. Onze business is zo divers en verandert voortdurend. Deels door innovatieve technologie, door het unieke karakter van elke klant, maar ook door onze manier van werken."

Glenn De Block - Presales consultant

Persoonlijke begeleiding van ervaren consultants bij lopende projecten

"Samen met je peter of meter ga je de eerste weken voor het eerst op project. Eerst leer je veel door te luisteren en daarna wordt de agenda gevuld met steeds uitbreidende opdrachten. Ik werd constant begeleid en geëvalueerd. Wat me persoonlijk opviel was hoe toegankelijk iedereen is. Heb je vragen of problemen? Iedereen is bereid om snel af te stemmen."

Eline Hoornaert - IoT consultant
Young Potentials 2019

Ervaren collega's begeleiden je

"De Young Potential Academy is een leuke manier om samen te komen, samen na te denken en te leren hoe je bepaalde doelen kunt bereiken samen met collega's die op dezelfde manier als jij de start van hun carrière een boost willen geven. Aan de andere kant zullen ervaren collega's je professioneel begeleiden en je graag helpen om je eerste projecten effectief te lanceren."

Maxime Fiers - CE Consultant

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief