Innovation Workshops

Klaar om jouw productiebedrijf te transformeren met Artificiële Intelligentie? Doe mee aan de innovatieworkshops onder leiding van experts.

Inspireer, beoordeel en breng AI in jouw organisatie

Bij 9altitudes begrijpen we het dynamische karakter van de productie-industrie en het potentieel dat Artificiële Intelligentie bezit om een revolutie teweeg te brengen. Onze innovatieworkshops zijn ontworpen voor C-level executives en besluitvormers zoals jij, met als doel de inzichten en begeleiding te bieden die nodig zijn om AI effectief in te zetten.

Wat is een Innovation Workshop?

Net als bij onze andere Advisory Workshops verenigen we de knappe koppen van jouw organisatie met onze experts. In de Innovatieworkshop zijn het AI-specialisten die het voortouw nemen. Wij zorgen ervoor dat ideeën aansluiten op strategie en praktijk. Door middel van een mix van brainstormsessies, praktische activiteiten en inzichten van experts helpen we je bij het bedenken en uitvoeren van de integratie van AI-technologieën die zijn afgestemd op jouw unieke uitdagingen en doelen.

Of je nu geïnteresseerd bent in de volledige workshopervaring of alleen in een deel dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften, ons 9altitudes team staat klaar om een aanpak op maat voor je te maken.


Bereid je voor op een spannende klim vanuit een strategisch basiskamp dat perfect is afgestemd op jouw ambities. Uitgerust met de juiste uitrusting voor een snelle en veilige beklimming. Ontdek de komende etappes hieronder. Het resultaat? Een grotere bedrijfswaarde bij het bereiken van de top!

Gemakkelijk starten met AI

Voor diegenen die op zoek zijn naar een zachtere aanloop naar het hoogtepunt van AI-integratie, zijn onze AI Overview Briefing en AI Copilot Workshop de perfecte startpunten. Deze sessies zijn op maat gemaakt voor organisaties in de beginfase van hun AI-reis, op zoek naar een toegankelijke instap in de wereld van Artificiële Intelligentie.

1. AI overview briefing

Ontdek in deze sessie hoe AI jouw bedrijfsvoering kan verbeteren. We beginnen met het vereenvoudigen van AI, met uitleg over machine learning en natuurlijke taalverwerking. Daarna verkennen we de integratie van AI in jouw strategische roadmap aan de hand van branchespecifieke voorbeelden. Ethische bezwaren en transparantie in AI-systemen zijn belangrijke onderwerpen. Of je nu een beginner bent op het gebied van AI of een technologieliefhebber, deze workshop stelt je in staat om door het AI-landschap te navigeren.

2. AI Copilot Workshop

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien met Microsoft Dynamics 365 Copilot? Doe mee aan een Copilot hands-on workshop om Copilot optimaal in te zetten voor piekproductiviteit in je organisatie. Het zal je in staat stellen processen te optimaliseren, klantrelaties te verbeteren en groei te stimuleren. Ervaar Dynamics 365 in actie met behulp van scenario's en praktische oefeningen voor tastbare resultaten.


Heb je al de kans gehad om je te verdiepen in het Digital Maturity Report 2024: De AI editie?

Het rapport staat vol met de nieuwste trends, analyses van experts en bruikbare strategieën om AI in te zetten binnen jouw branche. Zorg ervoor dat je vooroploopt op het gebied van digitale transformatie en download jouw exemplaar!

Klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen?

Als je niet zeker weet welk assessment het juiste is voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op, dan vinden we samen het juiste pad voor jou en je bedrijf.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief