On Cloud9 for professional services

Onze On Cloud9 sectorsuite is een serie digitale oplossingen die professionele dienstverlening organisaties ondersteunt bij hun digitale transformatie, zodat ze hun organisatiedoelstellingen kosteneffectief en toekomstbestendig kunnen realiseren.

Uitdagingen

Beheer de planning

Het vinden van de balans tussen het werken aan lopende projecten en het plannen van toekomstig werk is top of mind met een pool van deskundige resources met specifieke vaardigheden en beperkte beschikbaarheid.

Je hebt een goede tijdsregistratie nodig om niet te vergeten factureerbare uren te loggen aan de ene kant, maar hebt ook inzicht nodig in de beschikbaarheid op lange termijn.

Behoud & ontwikkel human capital

Om te groeien, moet je inhuren, maar inhuren creëert meer werk voor jouw teams op de korte termijn. Het is een oneindige afweging tussen het inwerken van nieuwe werknemers en nieuwe klanten, en het ontwikkelen van je bestaande personeel om hun expertise en vaardigheden op peil te houden.

End-to-end samenwerking

Complexe projecten hebben behoefte aan een goede tijdregistratie en uitgavenbeheer. Projectgerichte organisaties hebben ook een oplossing nodig die hen zicht geeft op de verwachte kosten en opbrengsten, zodat projecten efficiënt en binnen strakkere budgetten kunnen worden opgeleverd.

Met On Cloud9...

Wij realiseren je organisatiedoelstellingen door de markt waarin je opereert te begrijpen en sectorspecifieke oplossingen te bieden op basis van bewezen platformen van wereldklasse om succes op de lange termijn te garanderen.

Start je project sneller

Dankzij onze voortdurende focus op best practices in de sector en Kickstart-sjablonen.

→ Ontdek onze D9A Kickstart

We doen het samen

Wij zetten ons in voor een partnerschap op lange termijn. Zo zijn wij op ons best!

→ Voor de lange termijn

Meer waarde bereiken

Dankzij onze end-to-end visie lossen we zakelijke uitdagingen op die jouw organisatie competitief maken.

→ Think. Transform. Thrive.

Uitgelichte oplossingen

Blijf op de hoogte!