PTC Creo Data management met PTC Windchill PDMLink

Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt om te beslissen of de cursus "PTC Creo data management met PTC Windchill PDMlink" iets voor jou is. Heb je vragen over het volgende, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Cursusoverzicht

In deze procesgerichte cursus leer je de Windchill PDMLink Creo Parametric data management oplossing kennen. Na afloop van deze cursus ben je voorbereid op het uitvoeren van basistaken en -activiteiten voor Windchill PDMLink CAD-datamanagement. Je zal ook een beter begrip hebben  van de Windchill CAD data management processen.

In deze cursus leer je de belangrijkste mogelijkheden en functies van Windchill PDMLink CAD Data Management en hoe je Windchill kan gebruiken om Creo Parametric ontwerpinformatie te beheren. Specifiek richt je je op de dagelijkse datamanagementtaken die de Creo Parametric-gebruikersgemeenschap nodig heeft, inclusief het gebruik van de CAD-datastructuur om de productstructuur te associëren en op te bouwen. Je leert ook hoe je Windchill kan gebruiken om elementaire PDM-functies uit te voeren op Creo Parametric CAD-documenten en de bijbehorende Windchill-onderdelen.

Cursusinformatie

Wat

PLM systeem: Windchill
Taal: Nederlands
Trainingsmateriaal: Engels
Vereisten: Windchill experience or experience managing other PDM systems.
Duur: 1 dag

Wanneer

We houden regelmatig cursussen. Sommige zijn al gepland, andere nog niet. Neem contact met ons voor meer informatie of om je in te schrijven voor de cursus.

Wie

Deze cursus is bedoeld voor iedere gebruiker die met Creo Parametric gegevens creëert en/of wijzigt. Ook mensen in aanverwante functies hebben baat bij deze cursus.

Cursusdoelstellingen

  • Het doel van CAD-documenten begrijpen.
  • Het doel van Windchill parts begrijpen.
  • De Windchill-server registreren bij Creo.

  • Het Manage Design-proces begrijpen.
  • Het Manage Design Development-proces begrijpen.

  • Zoek ontwerpinformatie.
  • Ontwerpinformatie bekijken.

Schrijf je in voor deze cursus

Heb je interesse in deze cursus, schrijf je in via het formulier!

Schrijf je hier in

Is dit niet de juiste cursus voor jou?

Wij zorgen ervoor dat je de juiste cursus vindt. Wij willen er zeker van zijn dat je het meeste uit een van onze cursussen haalt. Daarom is het oké als deze cursus niet geschikt is voor jou!

Wij bieden verschillende cursussen aan in zowel CAD als PLM. Kijk dan ook eens naar onze andere cursussen. Misschien vind je daar precies wat je zoekt.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief