Bezoek het 9altitudes Experience Center

Beleef innovatie en ontdek de nieuwste technologieën in jouw sector. De deuren van het 9altitudes Experience Center in Kortrijk staan open voor onze klanten. Contacteer ons vandaag nog!

Experience Digital
Business Transformation

Werk efficiënter samen en creëer nieuwe bedrijfsmodellen.

Kom langs en laat je inspireren!

"Het Experience Center van 9altitudes is dé absolute meerwaarde om klanten het digital thread concept over te brengen. Op deze manier kan men niet enkel de link tussen verschillende systemen zien via dashboards, maar ook live meemaken."
-
Margaux Ver Liefden
Channel Account Manager Benelux PTC

Beleef relevante scenario's voor jouw organisatie

Bij 9altitudes willen we onze klanten inspireren en samen met hen relevante en tastbare use cases uitwerken.

Het doel van digitale innovatie binnen 9altitudes is immers om de nieuwste technologieën en platformen waar iedereen vaak de mond vol van heeft, maar waarvan het niet zozeer duidelijk is wat de toegevoegde waarde nu eigenlijk is voor u als organisatie, te vertalen naar praktische use cases die herkenbaar zijn voor onze klanten.

We doen dit aan de hand van kleine, beheersbare proof of concepts die een minimale impact hebben op de dagdagelijkse operations van uw organisatie, maar die als resultaat hebben dat u onmiddellijk zicht heeft op de mogelijke optimalisaties of zelfs nieuwe inkomstenstromen waar je in de nabije of verre toekomst op in kan zetten.

Diederick Hallynck

Go To Market Director

9altitudes is jouw ideale partner, omdat wij niet zozeer vanuit de technologie an sich vertrekken, maar vanuit de business van onze klanten. Wij kennen de industrieën waar onze klanten actief in zijn en de processen die relevant zijn. Die kennis gebruiken wij om onze klanten te begeleiden in de keuzes van de technologie en platformen om de meeste toegevoegde waarde te creëren.

Het Experience Center in ons hoofdkwartier in Kortrijk is de perfecte belichaming van deze filosofie. Ontdek en beleef relevante scenario's voor organisaties actief in manufacturing & services die gebaseerd zijn op echte noden en opportuniteiten uitgewerkt in co-creatie met onze klant Tobroco en gebruik makend van de platformen en technologische componenten van onze belangrijke partners Microsoft en PTC.

Kom langs en laat je inspireren!

Geen showcase maar een échte use case.

Door meteen een 150% BOM model te ontwikkelen in de ontwerpfase, kan Tobroco-Giant het digitale model overal in de organisatie gebruiken. Tobroco-Giant ging daar zo ver in dat we hun voorbeeld kunnen gebruiken als échte use case in het 9altitudes Experience Center te Kortrijk.

Plan jouw bezoek aan het 9altitudes Experience Center