Digital Advisory

Veel digitale transformatie initiatieven missen hun doel. Digital Advisory wordt de essentiële katalysator voor succes en overbrugt de kloof tussen visie en realisatie.

Ben je klaar voor de digitale dag van morgen?

De digitale mogelijkheden zijn eindeloos - dus hoe zorg je ervoor dat je de juiste projecten prioriteert en een coherente digitale transformatie creëert die echt een verschil maakt voor jouw organisatie?

Ons advies: laat een Business Value Assessment (BVA) uitvoeren. Ons team van ervaren consultants is toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte strategieën voor jouw unieke uitdagingen. Of je nu je digitale aanwezigheid wilt vernieuwen of specifieke activiteiten wilt optimaliseren, onze methodologie zorgt voor pragmatische en duurzame resultaten.

Wat kan je verwachten van een Business Value Assessment?

De Business Value Assessment is ontworpen om de bedrijfswaarde binnen jouw organisatie nauwkeurig te analyseren en evalueren, gecentreerd rond vier fundamentele pijlers:

1. Strategische begeleiding

Onze reis begint met het door en door begrijpen van jouw organisatie - je doelen, uitdagingen en kansen. Ons team stelt vervolgens een op maat gemaakte digitale strategie op die is afgestemd op de visie van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat elke technologische beslissing dient als opstap naar het succes van jouw organisatie op de lange termijn.

2. Technologie evaluatie

We voeren een evaluatie uit van je bestaande digitale infrastructuur, identificeren verbeteringsgebieden en dragen oplossingen aan die zowel je activiteiten als de ervaringen van je eindklanten verbeteren. Ons doel is om jouw technologische landschap te optimaliseren voor maximale efficiëntie en impact.

3. Bedrijfswaarde roadmap

Samen ontwikkelen we een uitgebreide roadmap die de gewenste strategische resultaten definieert en opeenvolgende fasen uitzet om ze te bereiken. Dit stappenplan wordt een richtinggevend document dat zorgt voor een duidelijk pad naar je digitale transformatiedoelen.

4. Change Management

Verandering is constant, vooral in het digitale landschap. Wij bieden robuuste strategieën voor change management om jouw organisatie te helpen zich naadloos aan te passen aan nieuwe technologieën, zodat de overgang soepel verloopt en de adoptie maximaal is.

Vind jouw pad naar succes

Bij 9altitudes zijn we niet alleen adviseurs; we zijn partners in jouw digitale transformatieproces. Samen stellen we je organisatie in staat om duurzaam succes te boeken.

Customer Obsession Scan

Tijdens deze scan krijg je inzicht in hoe centraal de klant staat in de bedrijfsvoering (prioriteit customer-centricity) en welke gebieden voor verbetering vatbaar zijn.

ERP Assessment

De assessment is gericht op de gezondheid van het financiële proces, de operationele efficiëntie, het risicobeheer en de naleving van relevante regelgeving.

Change Management Inspiration Workshop

Deze workshop is bedoeld om inzicht te krijgen in de mogelijke impact van de voorgestelde wijzigingen op verschillende aspecten van de organisatie en haar belanghebbenden.

Digital Transformation Scan

Het doel van de scan is om bruikbare inzichten en aanbevelingen te geven voor het implementeren van technologiegedreven veranderingen die aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie.

PLM Value Assessment

De assessment geeft antwoord op de vraag waarom de klant iets zou moeten doen met PLM en waarom hij het nu moet doen. Dit illustreren we aan de hand van een PLM-businesscase.

Sustainability Reporting Roadmap

Deze assessment helpt organisaties bij het identificeren van gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en bij het verbeteren van de transparantie van hun inspanningen op duurzaamheid.

Industry 4.0 PoC

De PoC is een evaluatie gericht op het verkennen van de potentiële voordelen van het implementeren van een IoT-gebaseerde verbonden productieomgeving.

“Het was vooral de overduidelijke aanwezigheid van de kennis en expertise die ons heeft overtuigd om de On Cloud9 Assessment met 9altitudes te doen"

Albéric De Buysscher Business Development, Malmar

Klaar om je organisatie naar nieuwe hoogten te brengen?

Als je niet zeker weet welk assessment het juiste is voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op, dan vinden we samen het juiste pad.