De CFO gids: Waarom jouw productiebedrijf PLM nodig heeft

Waarom je het e-book moet lezen:

Ontdek de voordelen van Product Lifecycle Management (PLM) voor jouw productiebedrijf in ons nieuwe e-book. PLM is een softwareoplossing die essentieel is voor productiebedrijven die streven naar continue productverbetering om de markttrends en klanteisen bij te houden.

Wat is PLM? PLM staat voor Product Lifecycle Management. Het omvat het beheer van alle productgerelateerde informatie, processen en documenten gedurende de hele levenscyclus van het product. Dit e-book beschrijft de toegevoegde waarde van een PLM-oplossing en waarom het belangrijk is voor het gehele bedrijf, niet alleen voor de R&D-afdeling.

Inhoud

  1. Responsiviteit van jouw bedrijf met PLM: Ontdek hoe een PLM-oplossing niet alleen productinformatie en documenten opslaat, maar ook zorgt voor gemakkelijke toegang tot deze informatie, zowel intern als extern. Dit zorgt ervoor dat operationele afdelingen direct beschikken over de juiste productinformatie, wat financiële impact kan hebben op jouw bedrijf.

  2. Het belang van PLM boven CAD- en ERP-koppeling: Leer waarom een directe integratie van CAD- en ERP-oplossingen vaak ontoereikend is en waarom een PLM-oplossing nodig is voor een optimale gegevensoverdracht tussen deze systemen.

  3. De waarde van PLM voor jouw serviceorganisatie: Ontdek hoe PLM waardevol kan zijn voor jouw serviceafdeling, zoals het beschikbaar stellen van de juiste productinformatie aan onderhoudstechnici en het optimaliseren van Field Service-activiteiten voor hogere winstgevendheid.

  4. Integratie van Windchill met Dynamics 365: Ontdek hoe je een sterke ERP-oplossing krijgt met 9A Advanced Manufacturing, gebaseerd op Dynamics 365, en tegelijkertijd profiteert van een PLM-connector voor een naadloze integratie tussen beide systemen.

  5. Waarom je zowel een PLM- als een ERP-oplossing nodig hebt: Leer waarom PLM en ERP elkaar aanvullen en waarom beide systemen essentieel zijn voor productiebedrijven. Ontdek hoe gegevens gemakkelijk kunnen worden uitgewisseld tussen PLM en ERP voor een optimale digitale workflow.

  6. Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een PLM-oplossing: Ontdek vijf belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het selecteren van een PLM-oplossing, zoals functionaliteit, schaalbaarheid, integratie, gebruikerservaring en kosten.

Kies voor succes met PLM

Ontdek hoe een PLM-oplossing jouw productiebedrijf kan transformeren en een digitale rode draad kan creëren die jouw bedrijf efficiënter en concurrerender maakt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen bij het implementeren van een geschikte PLM-oplossing voor jouw organisatie.

Download de gids 

Blijf op de hoogte!