9A Advanced Manufacturing voor FSCM

Krijg real-time inzicht in de voortgang van projecten, de toeleveringsketen en de projectfinanciën met 9A Advanced Manufacturing voor FSCM.

Real-time
projectinzichten

Het beheren van klantenorders op projectbasis is een van de grootste uitdagingen in de projectgebaseerde productie-industrie. De voortdurende synchronisatie tussen projectplanning en materiaalplanning is een belangrijke uitdaging om de time-to-market te verkorten voor klantgedreven productontwerpen en -variaties.

Vanwege de dynamische aard van projectactiviteiten, is het belangrijk om real-time toegang te hebben tot de enorme hoeveelheid benodigde gegevens (leverdata, inkooporders, stuklijsten, productieorders, etc.).

Het hebben van real-time inzicht in de projectvoortgang, project supply chain en projectfinanciën heeft een positief effect op de leverbetrouwbaarheid en projectmarges.

USP's

Verbeter de leverbetrouwbaarheid en projectmarge

Verbeter de leverbetrouwbaarheid en de projectmarge door real-time inzicht te geven in de projectvoortgang, de projectbevoorradingsketen en de projectfinanciën.

Bouw een veerkrachtige toeleveringsketen voor projecten

Bouw een veerkrachtige project supply chain om snel onevenwichtigheden tussen vraag en aanbod op te lossen. De kosten worden geoptimaliseerd door de voorraadrotatie te verbeteren.

Voldoen aan veranderende eisen van de klant

Verbeter je flexibiliteit om tegemoet te komen aan veranderende klantvereisten in productontwerpen.

Betere samenwerking tussen engineering en operations

Vergemakkelijkt een efficiënte samenwerking tussen de engineering- en operationele afdelingen en disciplines, zodat je beschikt over één referentiesysteem voor product- en operationele informatie.

Overweeg je een nieuwe ERP-oplossing voor je productiebedrijf?

In het productielandschap wordt de concurrentie steeds feller. De complexiteit van producten en de verwachtingen van klanten nemen toe, terwijl de levensduur van producten afneemt. Wat gisteren uitstekend was, is morgen nauwelijks nog goed genoeg om concurrerend te zijn.

Daarom is het noodzakelijk dat je ERP-oplossing niet alleen staat. Dit is echter maar één van de vele zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe ERP-oplossing. Duik dieper in deze whitepaper om er zeker van te zijn dat je voorbereid bent om de juiste beslissing te nemen voor jouw productiebedrijf.

Inhoud van de whitepaper

  • Top 3 uitdagingen van geavanceerde productiebedrijven.
  • Je route vinden door de bergketens van de productie.
  • Waarom je ERP-oplossing niet alleen moet staan.
  • 5 voordelen van een ERP-oplossing gericht op productie.
  • De onmisbare functies van ERP-software voor productiebedrijven.
  • 9 stappen om de ideale ERP-partner te kiezen.

Met 9A Advanced Manufacturing for F&SCM krijg je deze apps:

Advanced Projects

Introductie van realtime inzicht in projectvoortgang, projecttoevoerketen en projectfinanciën.

PLM link

De 9A Windchill - Dynamics 365 Supply Chain Management Connector is een real-time, bidirectionele integratie die de Time-To-Market voor op maat gemaakte en configureerbare producten vermindert.

Field Service

Een out of the box Dynamics 365 Finance & Operations - Field Service connector die je volledige End-2-End proces van onderhoud/service aanvraag tot de eigenlijke facturatie van de interventie afdekt.

Discrete manufacturing

Verbeter de gebruikerservaring van je productieplanners via één gecentraliseerde cockpit, die onmiddellijk inzicht geeft in de beschikbaarheid van materiaal.

Ontdek meer 9A ontwikkelde oplossingen

Wist je dat er meer dan 9 verschillende oplossingen bestaan die ontwikkeld zijn door 9altitudes? Het zijn bewezen oplossingen die waarde toevoegen aan je bedrijf door de functionaliteit van sterke oplossingen van PTC en/of Microsoft uit te breiden.

Blijf op de hoogte!