9A Advanced Manufacturing voor FSCM

Krijg real-time inzicht in de voortgang van projecten, de toeleveringsketen en de projectfinanciën met 9A Advanced Manufacturing voor FSCM.

Real-time
projectinzichten

Het beheren van klantenorders op projectbasis is een van de grootste uitdagingen in de projectgebaseerde productie-industrie. De voortdurende synchronisatie tussen projectplanning en materiaalplanning is een belangrijke uitdaging om de time-to-market te verkorten voor klantgedreven productontwerpen en -variaties.

Vanwege de dynamische aard van projectactiviteiten, is het belangrijk om real-time toegang te hebben tot de enorme hoeveelheid benodigde gegevens (leverdata, inkooporders, stuklijsten, productieorders, etc.).

Het hebben van real-time inzicht in de projectvoortgang, project supply chain en projectfinanciën heeft een positief effect op de leverbetrouwbaarheid en projectmarges.

USP's

Verbeter de leverbetrouwbaarheid en projectmarge

Verbeter de leverbetrouwbaarheid en de projectmarge door real-time inzicht te geven in de projectvoortgang, de projectbevoorradingsketen en de projectfinanciën.

Bouw een veerkrachtige toeleveringsketen voor projecten

Bouw een veerkrachtige project supply chain om snel onevenwichtigheden tussen vraag en aanbod op te lossen. De kosten worden geoptimaliseerd door de voorraadrotatie te verbeteren.

Voldoen aan veranderende eisen van de klant

Verbeter je flexibiliteit om tegemoet te komen aan veranderende klantvereisten in productontwerpen.

Betere samenwerking tussen engineering en operations

Vergemakkelijkt een efficiënte samenwerking tussen de engineering- en operationele afdelingen en disciplines, zodat je beschikt over één referentiesysteem voor product- en operationele informatie.

Microsoft Preferred Solution

Onze oplossing is Microsoft Preferred Solution. Ga voor meer informatie naar Microsoft AppSource

Ontdek alle 9A oplossingen

Blijf op de hoogte!