9A Advanced Manufacturing voor FSCM

Krijg real-time inzicht in de voortgang van projecten, de toeleveringsketen en de projectfinanciën met 9A Advanced Manufacturing voor FSCM.

Real-time
projectinzichten

Het beheren van klantenorders op projectbasis is een van de grootste uitdagingen in de projectgebaseerde productie-industrie. De voortdurende synchronisatie tussen projectplanning en materiaalplanning is een belangrijke uitdaging om de time-to-market te verkorten voor klantgedreven productontwerpen en -variaties.

Vanwege de dynamische aard van projectactiviteiten, is het belangrijk om real-time toegang te hebben tot de enorme hoeveelheid benodigde gegevens (leverdata, inkooporders, stuklijsten, productieorders, etc.).

Het hebben van real-time inzicht in de projectvoortgang, project supply chain en projectfinanciën heeft een positief effect op de leverbetrouwbaarheid en projectmarges.

USP's

Verbeter de leverbetrouwbaarheid en projectmarge

Verbeter de leverbetrouwbaarheid en de projectmarge door real-time inzicht te geven in de projectvoortgang, de projectbevoorradingsketen en de projectfinanciën.

Bouw een veerkrachtige toeleveringsketen voor projecten

Bouw een veerkrachtige project supply chain om snel onevenwichtigheden tussen vraag en aanbod op te lossen. De kosten worden geoptimaliseerd door de voorraadrotatie te verbeteren.

Voldoen aan veranderende eisen van de klant

Verbeter je flexibiliteit om tegemoet te komen aan veranderende klantvereisten in productontwerpen.

Betere samenwerking tussen engineering en operations

Vergemakkelijkt een efficiënte samenwerking tussen de engineering- en operationele afdelingen en disciplines, zodat je beschikt over één referentiesysteem voor product- en operationele informatie.

Microsoft Preferred Solution

Onze oplossing is Microsoft Preferred Solution. Ga voor meer informatie naar Microsoft AppSource

Met 9A Advanced Manufacturing for F&SCM krijg je deze apps:

Advanced Projects

Introductie van realtime inzicht in projectvoortgang, projecttoevoerketen en projectfinanciën.

PLM link

De 9A Windchill - Dynamics 365 Supply Chain Management Connector is een real-time, bidirectionele integratie die de Time-To-Market voor op maat gemaakte en configureerbare producten vermindert.

Field Service

Een out of the box Dynamics 365 Finance & Operations - Field Service connector die je volledige End-2-End proces van onderhoud/service aanvraag tot de eigenlijke facturatie van de interventie afdekt.

Discrete manufacturing

Verbeter de gebruikerservaring van je productieplanners via één gecentraliseerde cockpit, die onmiddellijk inzicht geeft in de beschikbaarheid van materiaal.

Ontdek alle 9A oplossingen

Blijf op de hoogte!