Dynamics 365 Finance

Stap over van transactioneel financieel beheer naar een proactieve aanpak die de besluitvorming verbetert, inkomsten beschermt, risico's beperkt en kosten verlaagt.


   Leider in Gartner
   Magic Quadrant

   Microsoft Dynamics 365 Finance draait op de Microsoft Azure cloud, waardoor klanten het Microsoft Power Platform kunnen gebruiken voor analyses via Power BI, low-code uitbreidingen via Power Apps, en hyperautomatisering via Power Automate.

   Microsoft is benoemd tot Leader in het augustus 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor Cloud ERP voor Product-Centric Enterprises.

   Dynamics 365 for Finance

   Beoordeel de gezondheid van je organisatie en verbeter het financieel beheer om flexibiliteit en groei te stimuleren met financiële rapportage, geïntegreerde analyses en AI-gebaseerde inzichten.

   Verbetering van de besluitvorming

   Beoordeel de gezondheid van je organisatie en verbeter het financieel beheer om flexibiliteit en groei te stimuleren met financiële rapportage, geïntegreerde analyses en AI-gebaseerde inzichten.

   Consolideren en automatiseren van processen

   Integreer financiën in je kernprocessen en automatiseer taken om de productiviteit te verhogen, veranderende bedrijfsmodellen te ondersteunen en de financiële prestaties te maximaliseren.

   Vermindering van de wereldwijde financiële complexiteit en risico's

   Gebruik het geleide, op regels gebaseerde rekeningstelsel en de service voor configuratie zonder codes om rapportageverplichtingen, elektronische facturering en wereldwijde betalingen te vereenvoudigen.

   Overweeg je een nieuwe ERP-oplossing voor je productiebedrijf?

   n het productielandschap wordt de concurrentie steeds feller. De complexiteit van producten en de verwachtingen van klanten nemen toe, terwijl de levensduur van producten afneemt. Wat gisteren uitstekend was, is morgen nauwelijks nog goed genoeg om concurrerend te zijn.

   Daarom is het noodzakelijk dat je ERP-oplossing niet alleen staat. Dit is echter maar één van de vele zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe ERP-oplossing. Duik dieper in deze whitepaper om er zeker van te zijn dat je voorbereid bent om de juiste beslissing te nemen voor jouw productiebedrijf.

   Inhoud van de whitepaper

   • Top 3 uitdagingen van geavanceerde productiebedrijven.
   • Je route vinden door de bergketens van de productie.
   • Waarom je ERP-oplossing niet alleen moet staan.
   • 5 voordelen van een ERP-oplossing gericht op productie.
   • De onmisbare functies van ERP-software voor productiebedrijven.
   • 9 stappen om de ideale ERP-partner te kiezen.

   Blijf op de hoogte!