De Innovatie Fabriek

Laat je inspireren door gesprekken rond digitale innovatie en hoe de laatste nieuwe technologieën voor impact kunnen zorgen bij klanten in de maak-en service industrie en beluister deze podcast.

De innovatie podcast voor maak-en servicebedrijven

Als organisatie zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons verhaal naar buiten te brengen, in deze gloednieuwe podcastreeks 'De Innovatie Fabriek' kom je meer te weten over de innovatieve technologieën die maakbedrijven naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Abonneer je op deze reeks en kom terecht in de wondere wereld van Industriële IoT, Augmented Reality, slimme processen en zoveel meer.

Aflevering 1
Het verhaal achter het 9altitudes Experience Center

De gerealiseerde opstelling is het resultaat van een jarenlange samenwerking, gecombineerd met de juiste omstandigheden. Diederick Hallynck, corporate Go to Market director en Bart Wybouw, business developer voor Smart Factory & IIoT binnen 9altitudes leggen uit hoe het Experience Center tot stand kwam. Het Experience Center kwam tot stand dankzij onze klant Tobroco en gebruik makend van de platformen en technologische componenten van onze belangrijke partners Microsoft en PTC.

Aflevering 2
Betere beslissingen nemen dankzij Smart Connected Products

Go to Market director Diederick Hallynck en Digital Innovation Architect Koen Uyttenhove praten in de tweede aflevering van de Innovatiefabriek over Smart Connected Products. Waar positioneert deze technologie zich in een slimme fabriek en welke mogelijkheden zijn er om jouw organisatie naar nieuwe hoogtes te brengen?

Aflevering 3
De toegevoegde waarde van Augmented Reality in de maak- en service industrie

Virtual reality, augmented reality, mixed reality. Het zijn buzzwords die al enkele jaren goed ingeburgerd zijn, maar hebben ze de dag van vandaag een échte meerwaarde in de maak- en service industrie? Go to market director Diederick Hallynck en technisch consultant Jef Van Houtven geven tekst en uitleg.

Aflevering 4
Krijg inzicht in je productieapparaat dankzij Smart Connected Operations

Smart Connected Operations is onmisbaar in een productie omgeving. Maar wat is het verschil met de huidige toestand bij veel organisaties? Oude wijn in nieuwe vaten?Go to Market director Diederick Hallynck en consultant Xavier Cornardt leggen het concept op tafel en tonen aan wat het verschil is tussen "Connected Machines" en "Smart Connected Operations"

Aflevering 5
Snel naar een geconnecteerde productievloer dankzij 9A Connected Factory & Insights

Dankzij onze ervaring bij klanten kunnen we een pre-packaged solution aanbieden waarmee organisaties snel en zonder grote kopzorgen kunnen starten met een geconnecteerde productievloer.

Ontdek ook onze podcast Sneller & Beter

Een podcast over procesoptimalisatie binnen de supply chain en maakindustrie.