De Innovatie Fabriek

9altitudes brengt maak- en servicebedrijven naar nieuwe hoogtes. De sherpa die haar klanten de weg toont in het beklimmen van nieuwe bergtoppen. Van procesautomatisatie tot het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen. Van change management tot de volledige ontzorging van IT-beheer. In deze podcast reeks hebben we het over digitale innovatie en hoe de laatste nieuwe technologieën voor impact kunnen zorgen bij klanten in de maak-en service industrie.

De innovatie podcast voor maak-en servicebedrijven

9altitudes is een Europees consultancy bedrijf, recent genomineerd als één van de top 3 Microsoft partners in België tijdens Microsoft’s Partner of the Year awards en uniek in zijn soort dankzij een doorgedreven partnership met PTC. Hierdoor kunnen we end-to-end bedrijfsoplossingen verwezenlijken voor onze klanten in de industrie.

Als organisatie zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons verhaal naar buiten te brengen, in deze gloednieuwe podcastreeks 'De Innovatie Fabriek' kom je meer te weten over de innovatieve technologieën die maakbedrijven naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Abonneer je op deze reeks en kom terecht in de wondere wereld van Industriële IoT, Augmented Reality, slimme processen en zoveel meer.

Aflevering 1 - Het verhaal achter het 9altitudes Experience Center

De gerealiseerde opstelling is het resultaat van een jarenlange samenwerking, gecombineerd met de juiste omstandigheden. Diederick Hallynck, corporate Go to Market director en Bart Wybouw, business developer voor Smart Factory & IIoT binnen 9altitudes leggen uit hoe het Experience Center tot stand kwam.

Het Experience Center kwam tot stand dankzij onze klant Tobroco en gebruik makend van de platformen en technologische componenten van onze belangrijke partners Microsoft en PTC.

Beluister deze aflevering via:

- Spotify

- Apple Podcasts

- Google Podcasts

Aflevering 2 - Betere beslissingen nemen dankzij Smart Connected Products

Go to Market director Diederick Hallynck en Digital Innovation Architect Koen Uyttenhove praten in de tweede aflevering van de Innovatiefabriek over Smart Connected Products. Waar positioneert deze technologie zich in een slimme fabriek en welke mogelijkheden zijn er om jouw organisatie naar nieuwe hoogtes te brengen?

Beluister deze aflevering via:

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts

Aflevering 3 - Augmented Reality

Te beluisteren vanaf midden juli