Podcasts: Sneller & Beter

9altitudes brengt maak- en supply chain bedrijven naar nieuwe hoogtes. De sherpa die haar klanten de weg toont in het beklimmen van nieuwe bergtoppen. Van procesautomatisatie tot het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen. Van change management tot de volledige ontzorging van IT-beheer. In deze podcastreeks hebben we het over procesoptimalisatie binnen de supply chain en maakindustrie.

De procesoptimalisatie podcast voor de supply chain en maakindustrie

9altitudes is een Europees consultancy bedrijf, recent genomineerd als één van de top 3 Microsoft partners in België tijdens Microsoft’s Partner of the Year awards en uniek in zijn soort dankzij een doorgedreven partnership met PTC. Hierdoor kunnen we end-to-end bedrijfsoplossingen verwezenlijken voor onze klanten in de industrie.

Als organisatie zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons verhaal naar buiten te brengen, in deze gloednieuwe podcastreeks 'Sneller & Beter' kom je meer te weten over verschillende onderwerpen rond procesoptimalisatie binnen de supply chain en maakindustrie. Abonneer je op deze reeks en kom terecht in de wondere wereld van change management, process mining, de rol van een architect binnen digitale transformatietrajecten, BI en zoveel meer.

Aflevering 1 - Change Management met Sander & Hubert

De "people side of change" - hoe krijg je mensen mee in een technologische verandering? Met Sander Broché (9altitudes consultant) en Hubert Vanhoe (docent en veranderingsstrateeg) gaan we dieper in op het hoe en waarom van change management in digitale transformatietrajecten.

Beluister deze aflevering via:

- Spotify

- Apple Podcasts

- Google Podcasts

Aflevering 2 - De rol van een architect in een digitaal transformatietraject

Digitale transformatietrajecten zijn er in alle soorten en maten. Vanaf wanneer wordt het voor een organisatie interessant om een enterprise of solution architect te betrekken? Ontdek het in de laatste nieuwe aflevering van "Sneller & Beter".

Beluister deze aflevering via:

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts

Aflevering 3 - Optimaliseer jouw processen door middel van process mining

Process mining is geen nieuwe discipline, maar is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen gezien bedrijven steeds grotere hoeveelheden aan data verzamelen. Ontdek wat process mining inhoudt en hoe je jouw processen verder kan optimaliseren op basis van data.

Beluister deze aflevering via:

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts

Meer afleveringen onderweg...

Ontdek ook onze podcast
De Innovatiefabriek

Een podcast over innovatie binnen de service- en maakindustrie.