Podcasts: Sneller & Beter

Verbreed jouw kennis rond specifieke processen en oplossingen die van toepassing kunnen zijn voor jouw bedrijf. Van procesautomatisatie tot het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen. Van change management tot de volledige ontzorging van IT-beheer. laat je in deze podcast inspireren door verschillende onderwerpen rond procesoptimalisatie binnen de supply chain en maakindustrie.

De procesoptimalisatie podcast voor de supply chain en maakindustrie

In deze gloednieuwe podcastreeks 'Sneller & Beter' kom je meer te weten over verschillende onderwerpen rond procesoptimalisatie binnen de supply chain en maakindustrie. Abonneer je op deze reeks en kom terecht in de wondere wereld van change management, process mining, de rol van een architect binnen digitale transformatietrajecten, BI en zoveel meer.

Aflevering 1
Change management met Sander & Hubert

De "people side of change" - hoe krijg je mensen mee in een technologische verandering? Met Sander Broché (9altitudes consultant) en Hubert Vanhoe (docent en veranderingsstrateeg) gaan we dieper in op het hoe en waarom van change management in digitale transformatietrajecten.

Aflevering 2
De rol van een architect in een digitaal transformatietraject

Digitale transformatietrajecten zijn er in alle soorten en maten. Vanaf wanneer wordt het voor een organisatie interessant om een enterprise of solution architect te betrekken? Ontdek het in de laatste nieuwe aflevering van "Sneller & Beter".

Aflevering 3
Optimaliseer jouw processen door middel van process mining

Process mining is geen nieuwe discipline, maar is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen gezien bedrijven steeds grotere hoeveelheden aan data verzamelen. Ontdek wat process mining inhoudt en hoe je jouw processen verder kan optimaliseren op basis van data.

Aflevering 4
Het belang van Business Intelligence binnen maak- en servicebedrijven

Business Intelligence is geen nieuw begrip, maar heeft de afgelopen jaren aan belang gewonnen. Hierbij is betrouwbare en correcte data belangrijk. Ontdek het hoe en wat van Business Intelligence, de uitdagingen en wat de toekomst nog in petto heeft.

Aflevering 5
Een introductie rond Artificiële Intelligentie voor service – en maakbedrijven: Deel 1

Artificiële Intelligentie (AI) is een begrip dat de laatste jaren meer en meer in de aandacht is gekomen, niet alleen op recreatief vlak, maar ook professioneel gezien. Het is een concept dat voor velen nog heel breed is. Maar wat kan het betekenen voor bedrijven binnen de service en maak-industrie? En wat verstaan we onder AI in die context? Ontdek het in deze podcast!

Aflevering 6
Een introductie rond Artificiële Intelligentie voor service – en maakbedrijven: Deel 2

In de vorige aflevering bespraken Diederick Hallynck en Thomas Van Buren het begrip AI en hoe het op professioneel vlak een invulling heeft. Tijdens deze aflevering gaan we dieper in op specifieke use cases, uitdagingen en opportuniteiten voor service- en maakbedrijven wanneer ze gebruik willen maken van AI.

Aflevering 7
Het toenemend belang van Field Service binnen maak- en servicebedrijven

In deze aflevering gaan Corporate Go-To-Market Director Tim Verpoorten en Business Director Customer Engagement Sybren Mooij in op het toenemend belang van Field Service, de uitdagingen binnen de afdeling en enkele praktische handvaten om jouw field service afdeling te optimaliseren.

Ontdek ook onze podcast
De Innovatiefabriek

Een podcast over innovatie binnen de service- en maakindustrie.