Dynamics 365 Supply Chain Management

Lever consequent op tijd producten af, optimaliseer de resourceplanning, pas je aan veranderende bedrijfsmodellen aan en zorg voor bedrijfscontinuïteit terwijl je winstgevend blijft.

   Ontwikkelen van flexibele productie- en distributieprocessen

   Digitize the supply chain to predict disruptions and increase responsiveness. You improve visibility, strengthen planning and maximize asset productivity.

   Dynamics 365 for Supply Chain Management

   Zorg voor bedrijfscontinuïteit met flexibele distributie- en productieprocessen in de cloud.

   Optimaliseren van voorraad en logistiek

   Verbeter de levering van je producten en diensten met geavanceerde analyses en automatiseer voorraadbeheer, warehousing, orderafhandeling, materiaalinkoop en supply chain.

   Innoveren met intelligente processen
   Ontwikkel flexibele productieprocessen aan de rand met IoT, mixed reality en AI - en werk met elk productie-uitvoeringssysteem (MES).
   Maximaliseer uptime

   Verminder de uitvaltijd van apparatuur, verbeter de algehele effectiviteit van apparatuur (OEE) en maximaliseer de levensduur door proactief onderhoud uit te voeren.

   Overweeg je een nieuwe ERP-oplossing voor je productiebedrijf?

   n het productielandschap wordt de concurrentie steeds feller. De complexiteit van producten en de verwachtingen van klanten nemen toe, terwijl de levensduur van producten afneemt. Wat gisteren uitstekend was, is morgen nauwelijks nog goed genoeg om concurrerend te zijn.

   Daarom is het noodzakelijk dat je ERP-oplossing niet alleen staat. Dit is echter maar één van de vele zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe ERP-oplossing. Duik dieper in deze whitepaper om er zeker van te zijn dat je voorbereid bent om de juiste beslissing te nemen voor jouw productiebedrijf.

   Inhoud van de whitepaper

   • Top 3 uitdagingen van geavanceerde productiebedrijven.
   • Je route vinden door de bergketens van de productie.
   • Waarom je ERP-oplossing niet alleen moet staan.
   • 5 voordelen van een ERP-oplossing gericht op productie.
   • De onmisbare functies van ERP-software voor productiebedrijven.
   • 9 stappen om de ideale ERP-partner te kiezen.

   Blijf op de hoogte!