Tulip

Help jouw frontline workers op de productievloer door hen op basis van eenvoudige applicaties te ondersteunen in hun dagdagelijkse job. Verrijk hun werkomgeving met op data gestuurde tools en verhoog de efficiëntie binnen de productieafdeling.

Frontline worker begeleiding

Met Tulip help je jouw frontline workers om hun taken zo eenvoudig en efficiënt mogelijk uit te voeren, om fouten in het productieproces snel te detecteren en de nodige acties te ondernemen. Met deze oplossing kan je zelf eenvoudig applicaties bouwen en implementeren, of gebruikmaken van een bibliotheek aan bestaande industriële applicaties. Door de operatoren te verrijken met deze tools vermijd je onder meer handmatige gegevensinvoer, vermijd je fouten en vermijd je dat kennis de werkvloer verlaat.

Toepassingen

Digitale werkinstructies

Begeleid jouw operators met behulp van een intuïtieve workflow, die dynamische werkinstructies, verbindingen met externe systemen, randconnectiviteit en camera's omvat.

Order- en materiaaltracering

Registreer gegevens voor jobs, werkopdrachten en BOM's, plan bestellingen en optimaliseer de doorstroom en beheer de ontvangst, opslag en uiteindelijke verzending van goederen.

Kwaliteitsmanagement

Controleer de kwaliteit van jouw producten volgens bepaalde gedefinieerde stappen en spoor afwijkingen en uitzonderingen op.

Zichtbaarheid en waarschuwingen voor productie

Visualiseer elke stap van het productieproces en de bijhorende activiteiten op één locatie of wereldwijd. Wordt op de hoogte gebracht van eventuele afwijkende parameters binnen het productieproces.

Machine monitoring en management

Connecteer met netwerkmachines of legacy systemen om de status te controleren en KPI’s bij te houden.

En zoveel meer…

De toekomst van MES

Legacy MES kunnen de snelle, complexe markteisen en -verstoringen van vandaag de dag niet bijbenen. Het zijn vaak rigide en zware systemen die niet eenvoudig aanpasbaar zijn. Tulip vervangt die tranditionele, monolitische MES-systemen en brengt jouw bedrijf via augmented lean operations naar nieuwe hoogtes.

USP’s

Gebruiksvriendelijk

De apps hebben als grootste doel om het voor de operator zo eenvoudig mogelijk te maken om taken uit te voeren door gebruiksvriendelijke interfaces te voorzien. Hierbij staat de mens centraal.

Samenstelbaarheid

Tulip maakt gebruik van verschillende bouwstenen zodat je zelf snel en eenvoudig oplossingen op maat maakt. Hierdoor kan je sneller aan de slag met jouw applicaties op de werkvloer.

Open cloud based platform

Connecteer op eender welke systemen, technologieën en apparaten zoals scanners, label printers,…

Snel en flexibel

Ervaar een grote verscheidenheid aan functionaliteit met een beperkte implementatie-inspanning.