Sectoren & Domeinen

Domeinen

9altitudes streeft ernaar bedrijfsprocessen end-to-end te optimaliseren binnen alle aanwezige functionele domeinen van een organisatie, omdat wij geloven dat dit de enige manier is waarop organisaties digitaal toekomstbestendig kunnen worden.

Elk stukje van de puzzel

Rotate screen for optimal view
Field Service
Het verkrijgen van inzichten van je producten in het veld kan zeer waardevol zijn voor de engineering- en productieafdelingen. Dit leidt tot lagere servicekosten en nieuwe waarde door betere productprestaties.
Manufacturing
Het productieproces van een specifiek product is onderhevig aan verschillende invloeden, van engineering tot service na verkoop. Verhoog je productiekracht door gebruik te maken van live-gegevens uit alle afdelingen binnen je organisatie.
Finance
De hoeksteen van elke organisatie is de financiële afdeling. Je wilt bovenop elke transactie zitten, in elk stadium, voor elk project.
Supply Chain
Een supply chain is een complex netwerk van processen en interacties, zowel binnen als buiten de onderneming.
Sales & Marketing
Marketing- en verkoopafdelingen zijn je directe link naar klanten. Zij zijn het voornaamste middel om dichter bij je klanten te komen.
Engineering
Het ontwerpbureau creëert jouw producten van morgen. Nu de commerciële bedrijvigheid steeds sneller gaat, kun je alle hulpmiddelen gebruiken die tot je beschikking staan om concurrerend te blijven.

De Digital Thread

De digital thread, of digitale rode draad, laat een organisatie toe efficiënter te werken, maar ook klaar te zijn voor de toekomst. Het delen van gegevens tussen verschillende afdelingen maakt het werk veel efficiënter en is de enige manier om nieuwe technologieën in het spel te brengen.

9altitudes is expert in dit onderwerp en blijft zich richten op het helpen van organisaties om deze digitale draad te realiseren. We hebben een unieke end-to-end aanpak waarbij we bedrijfsprocessen optimaliseren voor onze belangrijkste branches.

Ontdek hoe verschillende bedrijfsonderdelen binnen jouw organisatie worden uitgedaagd en hoe ze voordeel kunnen halen uit een uniforme digitale rode draad.

Blijf op de hoogte!