Webinar: omnichannel klantenservice - inspelen op klantverwachtingen

Webinar: Omnichannel klantenservice - inspelen op klantverwachtingen

Datum: 20 oktober 2023
Tijd: 11:00 - 12:00 uur
Online via Microsoft Teams
Gesproken taal: Nederlands

Streef jij ernaar om klantverwachtingen te overtreffen en jouw klantenservice naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je ontdekken hoe je naadloze ervaringen kunt bieden over verschillende kanalen heen? Schrijf je dan nu in voor de webinar op 20 oktober en leer hoe je een effectieve omnichannel klantenservice kunt creëren die perfect aansluit bij de eisen van moderne klanten.

Ontdek de nieuwste trends in klantenservice, leer hoe je een 360-graden beeld van je klanten kunt opbouwen en begrijp hoe technologieën zoals AI en Co Pilot de weg banen voor een buitengewone klantbeleving.

Tijdens dit webinar van 45 minuten behandelen we de volgende onderwerpen:

  • De nieuwste trends binnen Customer Service
  • 360° view op jouw klanten
  • Omnichannel Customer Service
  • AI en Copilot
  • Q&A

OpenAI en Chat GPT hebben de wereld de laatste maanden sterk veroverd. Een opwindende golf van innovatie en mogelijkheden overspoelt ons.

Microsoft heeft zich intensief gericht op innovatie en heeft met trots Copilot gelanceerd. Copilot is een digitale assistent mogelijk gemaakt met AI die is gericht op persoonlijke ondersteuning aan gebruikers voor een reeks taken en activiteiten. Copilot verbindt niet alleen ChatGPT met Microsoft 365 en Dynamics 365; het combineert de kracht van grote taalmodellen (LLM's) met uw gegevens. Dit baanbrekende platform biedt interactieve AI-ondersteuning voor een breed scala aan bedrijfsfuncties variërend van; verkoop, service, marketing en meer.

Ben jij klaar om jouw business te laten evolueren naar een nieuw tijdperk van intelligentie en efficiëntie? Aarzel niet en registreer je nu!

Deze webinar wordt gegeven in het Nederlands.

Reserveer jouw plek!