9altitudes Customer Connection Day

Bereik nieuwe hoogtes dankzij de Customer Connection Day op donderdag 23 maart in Antwerpen. Volg key notes en break-out sessies om jouw digitale rode draad verder te optimaliseren.

Donderdag 23 maart van 12:00 tot 18:00
Vestar, Lamorinièrestraat 53, 2018 Antwerpen

Tijdens de klantendag krijg je de mogelijkheid om key notes en break-out sessies bij te wonen over diverse onderwerpen binnen digitale transformatie. Het algemene thema is  ‘Creëer jouw digitale rode draad: de moderne digitale transformatie aanpak'.

We tonen de meerwaarde van de digitale rode draad doorheen jouw organisatie. Klanten zullen hun digitale transformatieverhaal brengen en we moeten het met jou ook hebben over change management en het hoe en waarom van digitale transformatie.

Ook onze software partners zullen aanwezig zijn. Dé mogelijkheid om één op één gesprekken te voeren.

We sluiten de dag af met een walking dinner en netwerkmoment.

Algemene agenda

11:00-12:00

- CAD/PLM: Integratie van engineering naar productie | trends, voordelen en valkuilen
Document Management: Stap in het nieuwe tijdperk van documentproductiviteit

12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 13:20 Intro keynote
13:30 - 14:30 Break-out sessies
- Hoe laat je data doorheen de verschillende afdelingen van jouw productiebedrijven lopen?
- Hoe lever je toegevoegde waarde in de logistieke ketting: de digitale rode draad
- Hoe optimaliseer je de digtale rode draad binnen de financiële processen: genereer nieuwe, flexibele inzichten in jouw bedrijfsprocessen
15:00 - 15:40 Break-out sessies
- Industrial Internet of Things en VCST en APS: waarom kiezen bedrijven om hun productie-apparaat te connecteren?
- Hoe ga je om met toenemende klanteneisen? Van marketing tot service met Cosucra
15:50 - 16:30 Break-out sessies
- Het klantenverhaal van Aluvision en Pollet Group: de keuze voor een ERP-systeem in de cloud
- De grootste oorzaak van een gefaalde digitale verandering: de menselijke factor - Het belang van change management
- Het Dynamics eco-systeem: wat is de meerwaarde van de platformaanpak voor jouw bedrijf?
17:00 - 18:00 WTF?! 'What (brings) the future' met Jo Caudron, transformatiestrateeg
18:00 - 21:00 Receptie en walking dinner

Reserveer jouw plek!

Jo Caudron sluit de Customer Connection Day af

Als afsluiter geeft Jo Caudron een sessie over Transformatie WTF?! - What (brings) the future.

In zijn keynote verkent Jo de huidige staat van de wereld en de barre tocht die ons de komende jaren te wachten staat. Hij beschrijft de uitdagingen, beperkingen, kansen en nieuwe regels voor bedrijven om zowel impactvol in de samenleving als economisch welvarend te zijn. Jo presenteert een eenvoudige methode die je helpt om met onzekerheid om te gaan en een routekaart naar een optimistische toekomst te ontwerpen.

Wees klaar om geïnspireerd, geschokt en angstig te raken, maar ook om enthousiast te worden over de mogelijkheden van morgen.

Jo begon zijn digitale carrière ergens in 1994 toen hij het eerste digitale bureau in België oprichtte. Nu bijna 30 jaar later kan hij terugkijken op een rijke historie als digitaal ondernemer.

Jo is een transformatiestrateeg. Hij is gepassioneerd door verandering en hoe digitale en maatschappelijke disrupties alles om ons heen beïnvloeden.

Meer informatie omtrent de verschillende sessies

De digitale rode draad
Hoe laat je data doorheen de verschillende afdelingen van jouw productiebedrijven lopen?

Sprekers: Patrik Luca, Managing Director 9altitudes België & Gilles Lietaer, consultant 9altitudes

Wanneer data doorheen de verschillende afdelingen van jouw productiebedrijf stromen, creëer je één versie van de waarheid (one version of the truth) en kijkt iedereen naar dezelfde data. Hoe optimaliseer je de digitale rode draad in de maakindustrie – van engineering tot productie, van verkoop tot dienstverlening na verkoop, Van aankoop tot ontvangst van facturen. 

Hoe lever je toegevoegde waarde in de logistieke ketting: de digitale rode draad

Sprekers: Simon Bruynsteen, Sales Director 9altitudes België & Glenn De Block, Bid Officer 9altitudes

Wanneer data doorheen de verschillende afdelingen van jouw groothandel of distributiebedrijf stroomt, creëer je één versie van de waarheid (one version of the truth) en kijkt iedereen naar dezelfde data. Voor deze bedrijven betekent dit voordelen zoals een verbetering van de samenwerking met leveranciers, een betere beheersing van de voorraad en een verhoogde klanttevredenheid door snellere levering. Hoe ziet zo'n digitale rode draad eruit voor groothandel en distributiebedrijven? Hoe lever je toegevoegde waarde in de logistieke ketting? Hoe integreer je naadloos het e-business luik met de rest van de organisatie?​

Hoe optimaliseer je de digtale rode draad binnen de financiële processen: genereer nieuwe, flexibele inzichten in jouw bedrijfsprocessen

Sprekers: Tim Claes, CCO 9altitudes & Ivan Doise, Domain Manager Finance & Accounting bij 9altitudes

Rollen en hun geassocieerde verantwoordelijkheden evolueren in de loop der tijd, en de positie van CFO's, Financiële Directeuren of Managers is daar geen uitzondering op. Kom tijdens deze sessie meer te weten over de veranderende rol van finance profielen en de impact van Finance 4.0 met AI, BI, procesautomatisatie en ESG. Het doel van Finance 4.0 is immers om een meer geïntegreerd, transparant en efficiënt financiëel systeem te creëren dat consumenten, bedrijven en de samenleving als geheel ten goede komt.


Onze klanten aan het woord
Industrial Internet of Things en VCST en APS: waarom kiezen bedrijven om hun productie-apparaat te connecteren?

Sprekers: VCST en Advanced Power Solutions

Door het connecteren van jouw productie-apparaat krijg je inzichten in de verschillende productielijnen, waardoor je zaken zoals machinestilstanden, temperatuurschommelingen en versleten onderdelen van de productieband real time kan detecteren. Hierdoor kan je op termijn jouw productielijnen optimaliseren en de Overall Equipment Effectiveness (OEE) verbeteren. Ontdek het verhaal uit de ogen van een klant.

Hoe ga je om met toenemende klanteneisen? Van marketing tot service met Cosucra

Sprekers: Cosucra

Klanten worden steeds veeleisender en bedrijven zijn genoodzaakt om hun marketing, sales en service afdelingen zo efficiënt mogelijk op te stellen en in te zetten. Hoe verhogen andere bedrijven hun klanttevredenheid? Kom het te weten tijdens deze sessie.

Het klantenverhaal van Aluvision en Pollet Group: De keuze voor een ERP-systeem in de cloud

Sprekers: Aluvision en Pollet Group

Een ERP-systeem is onmiskenbaar in elke organisatie. Vroeger werd alles in het ERP-systeem beheerd, maar de dag van vandaag gebruiken bedrijven het systeem steeds efficiënter. Ook de overstap van on premise naar cloud zorgt bij veel bedrijven voor voordelen. Ontdek waarom onze klanten kiezen voor Microsoft Dynamics 365, een cloud oplossing die het mogelijk maakt om vanuit verschillende departementen naar dezelfde data te kijken.

Strategische sessies
De grootste oorzaak van een gefaalde digitale verandering: de menselijke factor - Het belang van change management

Sprekers: Sander Broché, Change Manager bij 9altitudes & professor Hubert Vanhoe –docent aan KdG in innovatie, change en project management & Dieter Grimmelprez, COO bij Vanheede Environment Group

Wist je dat het merendeel van gefaalde digitale veranderingstrajecten te wijten is aan de menselijke factor? Vaak houden bedrijven niet genoeg rekening met hun medewerkers en worden ze niet genoeg betrokken bij het verhaal wat zorgt voor weerstand om de nieuwe tools te gebruiken. Het belang van change management in een digitale transformatietraject valt niet te onderschatten. In deze sessie krijg je een eerste inleiding in change management en waarom het zo belangrijk is. Verder kom je meer te weten over hoe Vanheede Environment Group hun change management verhaal heeft aangepakt.

Het Dynamics eco-systeem: wat is de meerwaarde van de platformaanpak voor jouw bedrijf?

Sprekers: Diederick Hallynck, Corporate GTM director bij 9altitudes en Dorien Aerts bij Microsoft

Het afgelopen decennium is Microsoft Dynamics uitgegroeid tot een compleet cloud eco-systeem van applicaties & services: van ERP-systeem als monoliet tot een verzameling van best of breed componenten. Innovatie en collaboratie zijn ingebed in het hele platform, denk maar aan de opkomst van Artificial Intelligence. Microsoft integreert deze technologie in diverse use cases verspreid over het hele platform. Waaruit bestaat het eco-systeem en welke meerwaarde heeft het voor jouw bedrijf? Ontdek het tijdens deze sessie. 

WTF?! What (brings) the future - Jo Caudron, transformatiestrateeg

Spreker: Jo Caudron, transformatiestrateeg

In deze keynote verkent Jo de huidige staat van de wereld en de barre tocht die ons de komende jaren te wachten staat. Hij beschrijft de uitdagingen, beperkingen, kansen en nieuwe regels voor bedrijven om zowel impactvol in de samenleving als economisch welvarend te zijn. Jo presenteert een eenvoudige methode die je helpt om met onzekerheid om te gaan en een routekaart naar een optimistische toekomst te ontwerpen.

Wees klaar om geïnspireerd, geschokt en angstig te raken, maar ook om enthousiast te worden over de mogelijkheden van morgen.